Panter Emel, Çok Akustik 'i seyrettin mi?Hasibe'nin yanına gidiyordum ben masumca![]()
Panter Emel, Çok Akustik 'i seyrettin mi?Hasibe'nin yanına gidiyordum ben masumca![]()
Hasibe ve Birgül teyzemizi Göreçkilerden koruyorduk.O konakta neler yaptınız 😱 @slhttnmtl
Türkiye en azından İrlandaya göre daha az aşı yapıyorHasibe ve Birgül teyzemizi Göreçkilerden koruyorduk.@slhttnmtl
Fransız arkadaşımdan o da bohemian Dubline üye birde bordeaux ya üye olmak istiyorduEsege cilve yap demişler, çifte atmış.![]()
Fragmanını görmüştüm de maalesef açamadım ya, zaten performanslarını yt'den kaç kere dinledim.@slhttnmtl kanal d yi açar msn?![]()
Müsait bir zaman dilimi belirle de konuşalım.Fragmanını görmüştüm de maalesef açamadım ya, zaten performanslarını yt'den kaç kere dinledim.![]()
2 doz daha eklendi gittiğimde İrlandada iki doz daha olacağımMüsait bir zaman dilimi belirle de konuşalım.![]()
Amaa dizisiz olmuyor ki![]()
Ben artık dizi izlemiyorum, TV DAHİ AÇMIYORUM gayet de oluyor. Arada güzel şeyler oldu mu internetten onlara bakıyorum.Yooo gayet oluyor bu forumda senin kadar izleyen başka biri yok.![]()
Ben artık dizi izlemiyorum, TV DAHİ AÇMIYORUM gayet de oluyor. Arada güzel şeyler oldu mu internetten onlara bakıyorum.![]()
Eyvallah haci teyze darısı başına.Valla harikasın emrecan![]()
Eyvallah haci teyze darısı başına.Şimdiden bırakmaya başla....
![]()
Örnek alValla harikasın emrecan![]()
Eyvallah haci teyze darısı başına.Şimdiden bırakmaya başla....
![]()
Zaman sana görünmüyorZaman ne gösterecek bakacaz