Nazlı Çelik ile Star Ana Haber - Yeni Sezon Tanıtım | Star TV

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,445
Puanı
610
Screenshot_20220909-191106_Twitter.jpg

Star Ana Haber Yeni Yayın Dönemine Başlıyor!

Sunuculuğunu Nazlı Çelik'in üstlendiği Doğru ve Güvenilir Haberin Adresi Star Ana Haber Yeni Yayın Döneminde Yeni Saatiyle başlıyor.

Nazlı Çelik ile Star Ana Haber Pazartesiden İtibaren Hafta İçi Her Gün 18.15'de Star TV'de.

ANA HABERİN SÜRESİ 18.15 - 19.00 ARASI OLARAK DEĞİŞTİ.
Screenshot_20220909-191042_Twitter.jpg

Son düzenleme:
Bir dönem en çok izlenen haber bülteniydi. 18:30'da yayınlanıyordu fakat sonrasında izlenmeleri çok düştü nedense.

• Beğendim
Reactions: STAR
Star'ın Doğuş Grubu'ndaki ilk zamanlarında da haberler bu civarda (18.30) başlıyordu çünkü ardından (19.20) Canımın İçi ve Büyük Risk gibi alternatif işler yayınlanmıştı keşke bu sezon da o tarz bir proje koysalar arkasına. :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and STAR
Star'ın Doğuş Grubu'ndaki ilk zamanlarında da haberler bu civarda (18.30) başlıyordu çünkü ardından (19.20) Canımın İçi ve Büyük Risk gibi alternatif işler yayınlanmıştı keşke bu sezon da o tarz bir proje koysalar arkasına. :(
Evet çok güzeldi o dönem. Ben de saatin değişmesini yeni bir proje geleceğine bağlıyorum. Umarım öyledir.

Muhtemelen bir program koyarlar. Ana Haber'in 1 saat 45 dakika süreceğini düşünmüyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Aserat
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and STAR
Sen diyince baktım da Canımın İçi dizisinin fragmanına, Perran Kutman günlük dizide mi oynamış? 😱

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Büyük Risk zamanında zirveye oynuyordu Selçuk Yöntem ikna edilip yeniden başlasa kanal rahat bir nefes alır.

• Beğendim
Bi gram reytingi yok, rezil ediyor kendini senelerdir... Yeni kaybettiği babası Doğuş'un yönetim kadrosundaydı...
Herhalde 19 kuşağına ceyda düvenci-ntv ortak yayın koyacaklar.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Bi gram reytingi yok, rezil ediyor kendini senelerdir... Yeni kaybettiği babası Doğuş'un yönetim kadrosundaydı...
Herhalde 19 kuşağına ceyda düvenci-ntv ortak yayın koyacaklar.
Yüksek reyting alamaması kendini rezil ettiği anlamına gelmiyor. Zamanında 6+ reyting ile en çok izlenen haber oluyordu sonradan düştü fakat oranlarının düşmesi rezil olduğu veya kariyerini devam ettirmemesi gerektiği anlamına gelmez.

• Beğendim
Yüksek reyting alamaması kendini rezil ettiği anlamına gelmiyor. Zamanında 6+ reyting ile en çok izlenen haber oluyordu sonradan düştü fakat oranlarının düşmesi rezil olduğu veya kariyerini devam ettirmemesi gerektiği anlamına gelmez.
o Uğur Dündar'ın mirasıydı.
------

Reytingi yok diye haber bülteni mi yayınlanmasın?
Elbet birisi de sonuncu olacak yapacak bir şey yok... Ayrıca tv8'de de yayınlanmıyor, illa zorunluluk değil, yerine başarılı biri gelebilir bundan da ayrıca...

Star TV, Büyük Risk'i yeniden başlatmalı. AB'de iyi gider bayağı.