Babası Doğuş'un yönetim kadrosundaydı diyorum okumuyor musun, yüksek aldığı dönem Uğur Dündar'ın esintisiydi, hemen düştü zaten en sonuncu bülten onunki yıllardırSezonlar boyunca mı miras etki eder.
Babası Doğuş'un yönetim kadrosundaydı diyorum okumuyor musun, yüksek aldığı dönem Uğur Dündar'ın esintisiydi, hemen düştü zaten en sonuncu bülten onunki yıllardırSezonlar boyunca mı miras etki eder.
19-20 arası ne olacak?
E zaten normalde de öyleydi reklam arasını çıkarırsak. Bu arada 19.00'da filmler yayınlanacakmış.
Şu sıralar film yayınlanacak ama bir proje vardır yakın zamanda duyururlar.19-20 arası ne olacak?
Bir süre filmlerle idare edecekler gibi ama mesela Duy Beni için perşembe 20.00 yazıyor o gün ne koyacaklar merak ediyorum.Haber sonrası 19:00 - 21:00 arası Playmobil Filmi yayınlanacaktır.
Haftalık yayın akışı açıklandığında anlarız bakalım.Bir süre filmlerle idare edecekler gibi ama mesela Duy Beni için perşembe 20.00 yazıyor o gün ne koyacaklar merak ediyorum.
aynen büyük risk bittikten sonta deniz yıldızı geçti stara..Uğur Dundarlı haber hep zirvedeydi.Evet ama büyük risk bittikten sonra olmuştu sanırım sadece bir sezon sürmüştü.