'Yeni İstanbul' Dizisinin Adı Değişti! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20220823_152520.jpg

Show TV'nin merakla beklenen O3 Medya imzalı yeni dizisi 'Yeni İstanbul'un adı değiştirdi!

Yönetmen koltuğuna Çiğdem Bozali'nin oturacağı, kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Hazar Ergüçlü ve Şerif Erol gibi isimlerin yer aldığı dizinin adı 'Hayat Bugün' olarak değişti.

Senaryosunu Ayça Üzüm ile Cansu Çoban'ın 'New Amsterdam'dan uyarladığı dizinin çekimleri ise Eylül ayında başlayacak.

Hayat Bugün, yeni sezonda Show TV'de başlıyor!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bıktık doktor dizilerinden :) Eski ismi de daha güzeldi bence

İzlemek zorunda değilsiniz değilmi :D

Eski ismi daha güzeldi hastanenin adı Hayat Bugün Hastanesinimi olacak yani Yeni İstanbul kalmalıydı
Yeni bir şeyler denemek yerine tutan şeyleri tekrar tekrar yapma derdinde yapımcılar. Hoş, denenen yeni içerikler de izleyicinin ilgisini görmüyor.

Emre bu dizi diğer hastane dizileri gibi değil sanki hepsi aynıymış gibi yorumlama bence

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Jonsnow and NES
İzlemek zorunda değilsiniz değilmi :D

Eski ismi daha güzeldi hastanenin adı Hayat Bugün Hastanesinimi olacak yani Yeni İstanbul kalmalıydı

Emre bu dizi diğer hastane dizileri gibi değil sanki hepsi aynıymış gibi yorumlama bence
Bütün hastane dizileri bir şekilde benziyor diğerlerine, o yüzden hepsi aynı benim için. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Şu isim değiştirme hastalığından ne zaman kurtulacaklar acaba

• Güldürdün
Reactions: NES
Yeni bir şeyler denemek yerine tutan şeyleri tekrar tekrar yapma derdinde yapımcılar. Hoş, denenen yeni içerikler de izleyicinin ilgisini görmüyor.
yapımcıların tek derdi para kazanmak olduğu için bu işler maalesef böyle. herkes cebini doldurma derdinde. olayın sanatsal kısmı kimsenin zerre umrunda değil

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy