- Reaksiyon puanı
- 32,656
- Puanı
- 1,060
Kaydın nasıl silindi ?yarıda bıraktım ben.bilgisayardan giremedim.
Kaydın nasıl silindi ?yarıda bıraktım ben.bilgisayardan giremedim.
bilmiyorum bilgisayarı yaptırdım bi kere girdim.kendiliğinden çıkışyapmış.sonra giremedim..sen alsan mesela sevincem eposta ve yeni şifre .ben pek anlamamda olurmuKaydın nasıl silindi ?
Kendiğilinden çıkış yapmaz, muhtemelen pc yi yaptırdığın için giriş isteyebilir. Hiç mi hatırlamıyorsun e posta veya şifreni?bilmiyorum bilgisayarı yaptırdım bi kere girdim.kendiliğinden çıkışyapmış.sonra giremedim..sen alsan mesela sevincem eposta ve yeni şifre .ben pek anlamamda olurmu
tols bana özel mesaj olrak gönderdi silmedim hiç..mesajdan doğrusunu yazdım olmadıKendiğilinden çıkış yapmaz, muhtemelen pc yi yaptırdığın için , hiç mi hatırlamıyorsun e posta veya şifreni?
Özelden bana atar mısın ?tols bana özel mesaj olrak gönderdi silmedim hiç..mesajdan doğrusunu yazdım olmadı
e posta ve şifreyimiÖzelden bana atar mısın ?
Pamuk yoldaşım hala üye olmamış ligimize...Pamuk gibi olduk yine canım yoldaşımla… 😳😳😳😳😳
Madara olmak istemiyordur... @SherlockPamuk yoldaşım hala üye olmamış ligimize...
Üst kuruluş devlet mi?Üst kuruluş devreye girecek kulüplerde
dernekler şirketleşiyorla onların şubeleri @12.AdamÜst kuruluş devlet mi?
Adama çok mu gaz verdim ne 😀 Demek ki biraz daha eşelesem lider olacaktı. Ama @12.Adam bence sen ilk 3'e giremezsin. Bakalım bu gaz sende işe yarıyor mu 😀
Meşhur hasanca gelmiş buraya sonundaAdama çok mu gaz verdim ne 😀 Demek ki biraz daha eşelesem lider olacaktı. Ama @12.Adam bence sen ilk 3'e giremezsin. Bakalım bu gaz sende işe yarıyor mu 😀
He valla kendisiyle kicktipp mesaj kutusundan iletişime geçebildim.Meğersem mail kutusunda sorun varmış giremiyormuş.Olaya el attım sorun çözüldü.Meşhur hasanca gelmiş buraya sonunda
bu defa sallıyarak yapıyorum @12.AdamHe valla kendisiyle kicktipp mesaj kutusundan iletişime geçebildim.Meğersem mail kutusunda sorun varmış giremiyormuş.Olaya el attım sorun çözüldü.