Muhteşem yüzyılı tekrar çekip Nagi yi sultan yapıcazNagihan oyuncu oluyormuş okudunmu haberini sen![]()
Muhteşem yüzyılı tekrar çekip Nagi yi sultan yapıcazNagihan oyuncu oluyormuş okudunmu haberini sen![]()
Muhteşem yüzyılı tekrar çekip Nagi yi sultan yapıcaz![]()
Muhteşem yüzyılı tekrar çekip Nagi yi sultan yapıcaz![]()
Balkon reis,Cariye olarak kimi düşünüyor ?Çok iyi oynar bak![]()
Nisa olabilir zehirletip boğaza attırır Nagi onuBalkon reis,Cariye olarak kimi düşünüyor ?![]()
Çok iyi oynar bak![]()
Balkon reis,Cariye olarak kimi düşünüyor ?![]()
@serhatt yıkılmış![]()
@afranurshn on Instagram: "Dizilerdeki açık sahnelerden rahatsız oluyorum.. - Batuhan Karacakaya . . . . . #keşfet #reels #instagram #turkey"
53K likes, 2,618 comments - afranurshn on August 13, 2022: "Dizilerdeki açık sahnelerden rahatsız oluyorum.. - Batuhan Karacakaya . . . . . #keşfet #reels #instagram #turkey".www.instagram.com
Gereken cevabı vermiş.@xemrexxx
Yazık ede ede bu ecünnü başına mı etmiş. 🤮
Yazık ede ede bu ecünnü başına mı etmiş. 🤮
Nişanlanmışlar serhat fenalaşmış @cookies suni teneffüs yapmalıDün gördüm twiiterde evlenme teklif etmiş![]()
Nişanlanmışlar serhat fenalaşmış @cookies suni teneffüs yapmalı![]()
@Alos @dosimosi
![]()
Fox Magazin on Instagram: "Geçtiğimiz günlerde evlenme teklifinde bulunan Mert Öcal evet cevabı aldığı Sude Burcu ile nişanlandı. SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ 7/24 ANINDA STORYMİZDE 🎥💥 #sudeburcu #mertocal #wedding"
6,142 likes, 90 comments - foxmagazin on September 28, 2022: "Geçtiğimiz günlerde evlenme teklifinde bulunan Mert Öcal evet cevabı aldığı Sude Burcu ile nişanlandı. SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ 7/24 ANINDA STORYMİZDE 🎥💥 #sudeburcu #mertocal #wedding".www.instagram.com
Sonunda erkeksiz kalıyordu bu
Nefessiz kal inş sende.Sonunda erkeksiz kalıyordu bu![]()
Bunlar bana gerçekten söylenen sözler çatla.
Evet sonunda da öyle gülüyorlarBunlar bana gerçekten söylenen sözler çatla.![]()
Zevkten gülüyorlar.Evet sonunda da öyle gülüyorlar![]()