Canım yoldaşım 😳😳Utku beyciğim ile savaşa bile girerim, hemen tahminlerimi yapayım bari…
Canım yoldaşım 😳😳Utku beyciğim ile savaşa bile girerim, hemen tahminlerimi yapayım bari…
Galatasaray son anda gol atmasa liderdim ama zirveyi paylaşmak da güzel @ArafKicktipp'te ilk hafta geride kaldı.İşte Toplu SonuçlarEkli dosyayı görüntüle 118426Ekli dosyayı görüntüle 118427
Kicktipp te 3.sezonun mu?Galatasaray son anda gol atmasa liderdim ama zirveyi paylaşmak da güzel @Araf
Geçen sezonu yarıda bırakmıştım, bununla 2 olacakKicktipp te 3.sezonun mu?
Galatasaray son anda gol atmasa liderdim ama zirveyi paylaşmak da güzel @Araf
Bende hakem o penaltıyı vermese 3-2 Fenerbahçe kazancaktıGeçen sezonu yarıda bırakmıştım, bununla 2 olacak
İlk sezonda neredeydin ?Geçen sezonu yarıda bırakmıştım, bununla 2 olacak
Pamuk gibi olduk yine canım yoldaşımla… 😳😳😳😳😳Canım yoldaşım 😳😳
Evet, hoşuna gitmedi mi?. .Bu oyun yine mi başladı… @hasanca kimsen ortaya çık artık yeni sezon şerefine…
Su çok güzel canım yoldaşım, sen de gel...
Gelsin de alsin boyunun ölçüsünüUtku beyciğim ile savaşa bile girerim, hemen tahminlerimi yapayım bari…
Çukurova ağası mısın lan ? 😂Pamuk gibi olduk yine canım yoldaşımla… 😳😳😳😳😳
bilgisayarım düzeldi katılırım@Doğan , kicktipp e katılmak ister msn?
Hemen kayıt yaptır ve tahminlerini yap.bilgisayarım düzeldi katılırım
kayıt yaptıurmıştım tols almıştı.giremiyomHemen kayıt yaptır Ve tahminlerini yap.
Neden giriş yapamıyorsun? Şifre veya kullanıcı hatası mı veriyor?kayıt yaptıurmıştım tols almıştı.giremiyom
yoo tolsun mesajında vardı aynısını yazdım olmadıNeden giriş yapamıyorsun? Şifre veya kullanıcı hatası mı veriyor?
Tekrar deneyoo tolsun mesajında vardı aynısını yazdım olmadı
Olmayan kullanıcı adın mı şifren mi?denedimolmadı hep denedim
ikiside denedim olmadıOlmayan kullanıcı adın mı şifren mi?
Geçen sezonda listede y okmuşsunYY
ikiside denedim olmadı
yarıda bıraktım ben.bilgisayardan giremedim.Geçen sezonda listede y okmuşsun