TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

bir soru sormuştum bataklıktan yapılan tereyağ ve hayvanların kanlarıyle yapılan yemek yemek mi irlandanın doğal aşısı dediğim bu yoksa biontech mi olmak istersiniz
@Angelica
------

Biontech aşısı iyidir irlandanın yemeklerine göre hayvan kanını ayıklamadan yemek yapıyorlar bataklıktan tereyağ yapıyorlar birde acı sos
------

@DR
Nerede eski pompy?

bir soru sormuştum bataklıktan yapılan tereyağ ve hayvanların kanlarıyle yapılan yemek yemek mi irlandanın doğal aşısı dediğim bu yoksa biontech mi olmak istersiniz
@Angelica
------

Biontech aşısı iyidir irlandanın yemeklerine göre hayvan kanını ayıklamadan yemek yapıyorlar bataklıktan tereyağ yapıyorlar birde acı sos
------

@DR

Valla yemektense aşıyı tercih ederim

Nisa'nın annesi de babası da soğuk tipler. Bu ikiliden nasıl Nisa gibi güler yüzlü bir kız çıkmış hayret ediyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
All Star sezonu ama 10 dan fazla yarışmacısı gelmemiş.. Ve sadece Nagihandan bashetti Acun Efendi 🤷

Nagihan hasta diye geçiştirildi. Hikmet için gelemiyor falan dediniz bilmiyorum. Batuhan hala ağlıyordur muhtemelen. Yasin, Mert, Sercan, Elif yok ilk aklıma gelenler :A
Elifle Nagihan sildi macunu ve survivorı :A ACUN kumda oynasın artık :A
------

All Star sezonu ama 10 dan fazla yarışmacısı gelmemiş.. Ve sadece Nagihandan bashetti Acun Efendi 🤷
Vtrler Yasin ve batuş dolu hiç anmadı pozitif olarak :X komplo teorilerini güçlendiriyor macun şimdi @Angelica ile @Emre Ozansoy marış elenmedi çekildi diye gelir :A

İrlandada ben yemeğinide yedim Türkiyede aşımıda oldum 3 doz biontechi

İyi yapmışsın
------

Elifle Nagihan sildi macunu ve survivorı :A ACUN kumda oynasın artık :A
------

Vtrler Yasin ve batuş dolu hiç anmadı pozitif olarak :X komplo teorilerini güçlendiriyor macun şimdi @Angelica ile @Emre Ozansoy marış elenmedi çekildi diye gelir :A

@Emre Ozansoy sana cevap vermiş bana gerek kalmamış :A