TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ayol ne oluyor beni kasap mı sandınız siz :A

Aldın mı üçün birini 😍

Belki akrabalarından kasap olan vardır.Ne biliyim? :A
Testere necminin kadın versiyonusun sen teyzoş :A
------

Veeee Sercan'ın 287 galibiyetlik rekorunu batuş bu akşam 290 galibiyetle geçti 👊💪 :oley:

Kadınlarda da Nagi rekoru kırmıştı :( neyse kalan rekortmeni şampiyon yapıcaz :A @Angelica @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam @Cervantes @BARON男爵 @Alos @dreamy @Emre Ozansoy

Son düzenleme:
------

Veeee Sercan'ın 287 galibiyetlik rekorunu batuş bu akşam 290 galibiyetle geçti 👊💪 :oley:

Kadınlarda da Nagi rekoru kırmıştı :( neyse kalan rekortmeni şampiyon yapıcaz :A @Angelica @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @12.Adam @Cervantes @BARON男爵 @Alos @dreamy @Emre Ozansoy

Heh tam buldun karakterimi sinirlenince testere necmi olduğum doğrudur :A
------

------

Aferim batuhana :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Neyse reyisin yarın kazanamazsa 3 kere sms e girecek artık pili biter :A
Ben de onu düşünüyordum şimdi :A Reisim durup durup en kritik yerde bir performans patlaması yaşarsa şampiyonluğa yürürüz buradan :A Daha önce de en son araba oyunu zamanı tam sms'lerin olduğu gün coşmuştu. Ondan sonra da bireyselde çöktü reisim. Şimdi de çok kritik zamandayız. Yarın ilk ikiye girersek bir şekilde şampiyonluk yolumuz açık demektir :A @Sherlock @12.Adam

Ben de onu düşünüyordum şimdi :A Reisim durup durup en kritik yerde bir performans patlaması yaşarsa şampiyonluğa yürürüz buradan :A Daha önce de en son araba oyunu zamanı tam sms'lerin olduğu gün coşmuştu. Ondan sonra da bireyselde çöktü reisim. Şimdi de çok kritik zamandayız. Yarın ilk ikiye girersek bir şekilde şampiyonluk yolumuz açık demektir :A @Sherlock @12.Adam

Gelecek inşAllah izin verilirse anlatacaklarım var dedi :A

Batuhan & Nisa battle istiyorum 🤭🤭
Bu haini forum sınırlarından içeri almıyoruz pissssssss marul. Ss

@MasacRE @Sherlock

------

Reisimı bu modda olursa nden olmasın?
😎

• Harika
Reactions: MasacRE
Survivor 2022'yi her anlamda taşıyan, acaba bugün ne yapacak ne söyleyecek diye izlediğimiz, zengin bebelerin ve mağdur dövüşçülerin korkulu rüyası olan Ayı Hikmet hain bir kumpas sonucu elenmiştir.. Sen tarihin en iyisiydin be abim.. Razıyım senden.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Cervantes
------

images (6).jpeg

Seni unutmayacağız abim..