Naginin potaya girme ihtimali yok kiYarmagülü paspas edince yan yatağımızda yerini alırsın artık![]()
Naginin potaya girme ihtimali yok kiYarmagülü paspas edince yan yatağımızda yerini alırsın artık![]()
Sonuç: Acile kaldırıldı. @xemrexxxYarmagülü paspas edince yan yatağımızda yerini alırsın artık![]()
Ben yıkılmamSonuç: Acile kaldırıldı. @xemrexxx
Olsun kaybetmesi yeterNaginin potaya girme ihtimali yok ki![]()
Berkan bu hafta eleneceği için Nagi her türlü performans 1.si bitirecek no problemOlsun kaybetmesi yeter![]()
YIKARIZ @MasacREBen yıkılmam![]()
Olsun 300 galibiyeti var kadının beHe şey 16 gb mı ne
------
Ama Ayşeye yeniliyor seninki![]()
kes be 😱YIKARIZ @MasacRE
Hiç belli olmaz o iş, bu sezon hakkında kesin konuşmamayı hala öğrenemediniz mi sizBerkan bu hafta eleneceği için Nagi her türlü performans 1.si bitirecek no problem![]()
Olsun 300 galibiyeti var kadının be
------
kes be 😱
------
Bireyselde 400 oyun 😱
En yakın Ademlr %10 fark var 10 günde nasıl kapansın 😱 matematiğe aykırıHiç belli olmaz o iş, bu sezon hakkında kesin konuşmamayı hala öğrenemediniz mi siz![]()
Bitti 4 sayıdaEmre Ayşe Nagi oyunu kaç sayıda bitecek![]()
En yakın Ademlr %10 fark var 10 günde nasıl kapansın 😱 matematiğe aykırı
------
Bitti 4 sayıda
Bu teyze de senin gibi kafayı yemiş
Sen de marış derdinNisamı oha harbi kafayı yemiş ya![]()
Ne yılanı be o bunak
Yok onu demiyorum bu hafta Berkan elenecek dedin ya. Kimin eleneceği belli olmaz kesin konuşma diyorumEn yakın Ademlr %10 fark var 10 günde nasıl kapansın 😱 matematiğe aykırı
------
Bitti 4 sayıda
Bu teyze de senin gibi kafayı yemiş
Bunak olan Ayşe mi? 😂Sen de marış derdin
------
Ne yılanı be o bunak![]()
Sen de marış derdin
------
Ne yılanı be o bunak![]()
Derya can ve melek teyzeBunak olan Ayşe mi? 😂
Gider artıkın beYok onu demiyorum bu hafta Berkan elenecek dedin ya. Kimin eleneceği belli olmaz kesin konuşma diyorum
Derya Can ablam haklı...
Son 2 haftada 37 de 6 yapmışBenim Barışım iyiydi be![]()
Hiç belli olmaz, izleyip göreceğizDerya can ve melek teyze
------
Gider artıkın beogesu gitti divatar gitti füze Anıl gitti yalako Berkan da gider
------
Son 2 haftada 37 de 6 yapmış![]()