TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bak bu da gençken sen :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Bak bu da gençken sen :A

Nasıl yakalanmışım be :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Hikmete bak herkesi haklıyor...

Ogeday da gittiğine göre şampiyon olup orada kalan sadece Badem kaldı.. Onunda yakındır elenmesi.

• Güldürdün
Hikmetin arkasında Sedat Peker, Antalya, Güreş Fed. Oldukça Son 4 görür.

Bu sene 13 - 15 kitlesi fazla olan şanslı 🤭🤭🤭
Valla Sema Atakan ve Anıl hariç son elenenlerin hepsi elenmeyi haketti, zaten olay performansa Atakan da son 8 i haketmiyordu:X Sema ile Anıl da çok pasif kaldılar rakiplerine göre

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Valla Sema Atakan ve Anıl hariç son elenenlerin hepsi elenmeyi haketti, zaten olay performansa Atakan da son 8 i haketmiyordu:X Sema ile Anıl da çok pasif kaldılar rakiplerine göre
Performans derken, Nisa benchde uyuyor laaa, kız Evrim gidince performansda dipte kaldı.

13-15 teorimi sonuna kadar koruyorum.. Nisa, Ayşe, Batuhan bunlar şanslı tayfa benim açımdan.

• Güldürdün
Performans derken, Nisa benchde uyuyor laaa, kız Evrim gidince performansda dipte kaldı.

13-15 teorimi sonuna kadar koruyorum.. Nisa, Ayşe, Batuhan bunlar şanslı tayfa benim açımdan.
Babaları el koyar telefonlarına yakında :A 7 kişi var 4 ü daha Sema ve Anılı geçememiş 😱

Nisa son 4 e kalır toplu SMS yüzünden :A
Ayşe o kadar şanslı değil 8 kere potaya girdi ergenlerin harçlığı bitmiştir :A
------

Reyis tutuklanmış :(

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Badem şampiyon olmadığı sürece Ogedayın 8 olması büyük bir şey değil çünkü 2 olan ilk kaybedendir ve 3-4-5-6-7-8-9-10 ile farkı yok ama eğer şampiyon olursa teoride en büyük yarışmacı olur çünkü hem Hilmicemin,Turabinin olduğu senede şampiyon oldu hem de Atakanın,Ogedayın olduğu sene şampiyon olmuş olacak.

• İlginç
Badem şampiyon olmadığı sürece Ogedayın 8 olması büyük bir şey değil çünkü 2 olan ilk kaybedendir ve 3-4-5-6-7-8-9-10 ile farkı yok ama eğer şampiyon olursa teoride en büyük yarışmacı olur çünkü hem Hilmicemin,Turabinin olduğu senede şampiyon oldu hem de Atakanın,Ogedayın olduğu sene şampiyon olmuş olacak.
Yanlız Hilmicem ve Turabi final turlarında elendi Atakan bireysele kalamadı ogesu 8.oldu :A

------

@Angelica @Zeyno @dosimosi bakım Nagi gibi kadınlar Acunmedya yı yönetiyor tek bacakla utanın :A :A @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Cervantes @The_Erinch @12.Adam

------

@Angelica @Zeyno @dosimosi bakım Nagi gibi kadınlar Acunmedya yı yönetiyor tek bacakla utanın :A :A @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Cervantes @The_Erinch @12.Adam

Babaları el koyar telefonlarına yakında :A 7 kişi var 4 ü daha Sema ve Anılı geçememiş 😱

Nisa son 4 e kalır toplu SMS yüzünden :A
Ayşe o kadar şanslı değil 8 kere potaya girdi ergenlerin harçlığı bitmiştir :A
------

Reyis tutuklanmış :(

Büyük sms neyseki şuan değil yoksa tüm nisa batu Ayşe tayfa karne harçlıklarını basardı 🤭😁

:ANagihan hiç samimi değilsin kusura bakma
------

Yanlız Hilmicem ve Turabi final turlarında elendi Atakan bireysele kalamadı ogesu 8.oldu :A

------

------

Emre bak bende kalmışım son 5 e siyah mayolu benim :F

Son düzenleme:
  • Güldürdün