TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tek tesellim sakatlığı yüzünden elenmesi aynı Turabi 2018'de son düzlükte sakatlanmıştı yoksa ikisi de şampiyon olurdu çünkü hem Turabi hem Ogeday şampiyon oldukları sene bireyselde şov yapmışlardı.
Sakatlığı olmasada elenecekti, kendimizi kandırmaya gerek yok. :A Geçen hafta Nisa ile aynı ismi yazmayarak kendi bacağına sıktı ve çok tepki çekti. Elenmesinde en çok bunun payı var. :A

Turabi Bireyselde ki 5 elemenin 4 ünde potadaymış nasıl şov bu :A

------

Kalanlar içinde batuş çok da vasat değil hele Nagi ta da Berkandan 1i daha giderse batuş diğerleriyle aynı zaten %2 nin lafı olmaz :F
En kötü erkek şampiyon oldu algısı olacağı için o %1 %
%2'nin bile büyük önemi var. :A Nagihan şampiyon olmazsa Acun kendi ayağına sıkar zaten, gerisinin performansı vasat. Bir Berkan var onda da şampiyon olacak kudret yok. :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Şampiyon oldukları sene demişsin :A 2028 sandım :A
2015 senesinde Turabi bireysel oyunlarda gösterdiği muhteşem performans sayesinde kıbrısı garantileyen ilk isimdi ve Kıbrısta bireysel oyunlarda hilmicem,merve,begümü yenerek ilk finalist olmuştu.
Sakatlığı olmasada elenecekti, kendimizi kandırmaya gerek yok. :A Geçen hafta Nisa ile aynı ismi yazmayarak kendi bacağına sıktı ve çok tepki çekti. Elenmesinde en çok bunun payı var. :A
Sakatlığı olmasaydı oynayacaktı ve büyük oylamadan önce olan potada dokunulmaz olurdu ki hala neden dokunulmaz olamadı anlamıyorum acun son anda kuralları değiştirerek Berkanı yapmıştı yoksa % ile Ogeday daha iyiydi. Bu arada sağlıklı bir Ogeday orada herkesi yener bunu 2017 ve 2022 ilk ayı izleyen iyi bilir.

2015 senesinde Turabi bireysel oyunlarda gösterdiği muhteşem performans sayesinde kıbrısı garantileyen ilk isimdi ve Kıbrısta bireysel oyunlarda hilmicem,merve,begümü yenerek ilk finalist olmuştu.

Sakatlığı olmasaydı oynayacaktı ve büyük oylamadan önce olan potada dokunulmaz olurdu ki hala neden dokunulmaz olamadı anlamıyorum acun son anda kuralları değiştirerek Berkanı yapmıştı yoksa % ile Ogeday daha iyiydi. Bu arada sağlıklı bir Ogeday orada herkesi yener bunu 2017 ve 2022 ilk ayı izleyen iyi bilir.
Begüm %43 ile yarışmış ha Nisa ha begüm onu yenmesi çok etkilemedi :A
------

En kötü erkek şampiyon oldu algısı olacağı için o %1 %
%2'nin bile büyük önemi var. :A Nagihan şampiyon olmazsa Acun kendi ayağına sıkar zaten, gerisinin performansı vasat. Bir Berkan var onda da şampiyon olacak kudret yok. :A
Macun abim tesadüfen bu hafta Berkanın iyi olacağı parkurlar koyar kaçınılmazı ertelemek için :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes

2017 yılındaki performansı iyi diye bu senede öyle olacak diye bir kural yok ki. Bu sene çok güçlü rakipleri vardı ve bence sakat olmasa da şampiyon olamazdı. :A Bu sene en baştan beri geri planda kalmış ve hikayesi olmayan bir Ogeday vardı. Hadi Berkan'ı eleseydi bile aday olacağı bir sonraki potada yine yolcu olurdu. :A

• Güldürdün
2017 yılındaki performansı iyi diye bu senede öyle olacak diye bir kural yok ki. Bu sene çok güçlü rakipleri vardı ve bence sakat olmasa da şampiyon olamazdı. :A Bu sene en baştan beri geri planda kalmış ve hikayesi olmayan bir Ogeday vardı. Hadi Berkan'ı eleseydi bile aday olacağı bir sonraki potada yine yolcu olurdu. :A
Hep diyorum düzcespor, yalako ve ogesu elenecek kaçış yok :A sonrası kaos zaten :F

• Güldürdün
Reactions: Cervantes

Buda abartı bence ya nerden akıllarına gelecek
------

Nagi 20 haftadır potaya girmedi smste ilk 4 tedirr :A

Neyse macunun azarı işe yaramadı...
------

Cialar dan başkan sayfası ama sıralaması bu demişti inandım bu akşam :A :A ayucuk düzcespor ve yalakoyu da eleyecek gibi @Angelica @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch @Cervantes @BARON男爵 @12.Adam

Naginin ilk dörtte olduğunu sanmıyorum ben :A :A

Son düzenleme:
  • İlginç
Buda abartı bence ya nerden akıllarına gelecek
------

Naginin ilk dörtte olduğunu sanmıyorum ben :A :A
Sana göre marış da bıraktı :A elenmedi :A
------

@Sherlock ayucukcu, Maskeli melunu bademci oldu @MasacRE de nagici olur bugün bunlar sizden iyi kıvırıyor erkek halleriyle @Angelica @dosimosi @Zeyno :A

• İlginç