cia sayfalar Nagi dokunulmaz demişti
------
Nisa da atsaymış o zaman![]()
Aaa doğru demişlerdi Emre bugün eleme var demi
cia sayfalar Nagi dokunulmaz demişti
------
Evet yalako eleniyorAaa doğru demişlerdi Emre bugün eleme var demi
Nagi ile oynadı o kazandıcia sayfalar Nagi dokunulmaz demişti
------
@Angelica buna mama ver sussunAcun beyyy oyunlar adil değil Acun bey biz onlarla nasıl mücadele edelim ühü ühü ühüüü
Mamayı Acun abim dopingliye vermiş belli ki
Yumuşadı ayucuk yumoş olduMamayı Acun abim dopingliye vermiş belli ki
Sahi bu devamlı esip gürleyen ayıya ne oldu ya. Kendini Bademin kollarına atmış onun sığıntısı olmuş sevimli bir ayıcığa dönmüş bir haftada@Maskeli Fedai
Yalako'nun sızlandığı nokta dün Ayı'nın Ogesu'yu kazanmasını sağlayıp potaya kendi dişine göre bir rakibin gelmesini istemesi eee evdeki hesap çarşıya uymayınca kudurduMamayı Acun abim dopingliye vermiş belli ki
Sahi bu devamlı esip gürleyen ayıya ne oldu ya. Kendini Bademin kollarına atmış onun sığıntısı olmuş sevimli bir ayıcığa dönmüş bir haftada@Maskeli Fedai
Kanım dondu 😱 @MasacREYalako'nun sızlandığı nokta dün Ayı'nın Ogesu'yu kazanmasını sağlayıp potaya kendi dişine göre bir rakibin gelmesini istemesi eee evdeki hesap çarşıya uymayınca kudurdu
Adamı sürekli yem diye potaya yaz yaz sonra destek bekle yok yaAdHik dostluğu finale gidiyor.. Bugün Yalako'yu da eledik efsane oldu..
HAHAHAHAHA dostluğa bak dostluğa gjfjfkfkfk ulan kütük hiç güleceğim yoktu yaYalako'nun sızlandığı nokta dün Ayı'nın Ogesu'yu kazanmasını sağlayıp potaya kendi dişine göre bir rakibin gelmesini istemesi eee evdeki hesap çarşıya uymayınca kudurdu
Adamı sürekli yem diye potaya yaz yaz sonra destek bekle yok yaAdHik dostluğu finale gidiyor.. Bugün Yalako'yu da eledik efsane oldu..
Kütük dostum çok komik bir insan yaKanım dondu 😱 @MasacRE
HAHAHAHAHA dostluğa bak dostluğa gjfjfkfkfk ulan kütük hiç güleceğim yoktu ya
------
Kütük dostum çok komik bir insan ya![]()
Zaten Nagihan söylemese badem söyleyecektiHikmet biraz da Nagihan'ın yanına sığınman lazımmış bak Badem kurtaramadı seni![]()
Badem Nagi Ayı üçlüsü o kadar itici ki senin Ergen Batu bile sevimli gelmeye başladı gözüme artık onların yanındaZaten Nagihan söylemese badem söyleyecekti
Neyse bunların da sülaleleri raad
Nisa nın gözleriyle mi görüyorsunBadem Nagi Ayı üçlüsü o kadar itici ki senin Ergen Batu bile sevimli gelmeye başladı gözüme artık onların yanında![]()
Reisimin gözü benim gözümdürNisa nın gözleriyle mi görüyorsun![]()
Nisa elenirse oylarını konarızReisimin gözü benim gözümdür![]()
Kanım dondu 😱 @MasacRE
AdHİK.. Kıskanın..HAHAHAHAHA dostluğa bak dostluğa gjfjfkfkfk ulan kütük hiç güleceğim yoktu ya
------
Kütük dostum çok komik bir insan ya![]()