Aaa Nisa resmen oyunu satıyor Berkan la sms e çıkmak için![]()
Len nisa nagiyi yendi 😡
Aaa Nisa resmen oyunu satıyor Berkan la sms e çıkmak için![]()
Ben de şaşkınım 😱Len nisa nagiyi yendi 😡
Kes be. SaNagihan'ı iyi avladı reisimNisa doğru diyormuş kullandığı steroidler beynini yakmış dopinglinin
@Cervantes
Ne ara konsey olacak 23 olduBerkan pota korkusuyla iyi saldırır da Nisa bu oyunda Ayşe'yi pek yenecek gibi durmuyor![]()
Bugün sabaha kadar Survivor varNe ara konsey olacak 23 oldu![]()
Ayşe yenildiBugün sabaha kadar Survivor var![]()
Bir yandan seviniyorum ama umarım potada patlamayızAyşe yenildi![]()
Ogesu yolcuBir yandan seviniyorum ama umarım potada patlamayız![]()
Macun abim değişik kurgular peşindeKonseye yetişeyim, elemeyi kaçırmayayım dedim daha oyun bitmemiş.![]()
Konseye yetişeyim, elemeyi kaçırmayayım dedim daha oyun bitmemiş.![]()
Hazır gelmişken şu hadsizi banlar mısın rica etsem Şerlok beyciğim...Ogesu yolcu![]()
Dur lo Hikmet aday olacağı için gerginHazır gelmişken şu hadsizi banlar mısın rica etsem Şerlok beyciğim...
Berkan da potaya girecek diye ilk günlerindeki performansına döndü bir anda. Bunun adı toto korkusudur işteDur lo Hikmet aday olacağı için gergin![]()
Totosu sağlam amaBerkan da potaya girecek diye ilk günlerindeki performansına döndü bir anda. Bunun adı toto korkusudur işte![]()
Reisim yoruldu. Survivor başladığından beri çok dışarıda kalıyordu ama bu kadarı da fazla oldu
Acun hala aynı gün eleme diyorReisim yoruldu. Survivor başladığından beri çok dışarıda kalıyordu ama bu kadarı da fazla oldu![]()
Eleme kısmı canlı olacak o zaman herhalde yaAcun hala aynı gün eleme diyor![]()
Ogesu gider sakat ve hikayesi de yok Hikmet en azından arada Adem ve Atakanla laf dalaşı yapıyorEleme kısmı canlı olacak o zaman herhalde ya![]()
Sakat haliyle bile çoğundan iyi oynuyor adam, sırf bu bile yeterOgesu gider sakat ve hikayesi de yok Hikmet en azından arada Adem ve Atakanla laf dalaşı yapıyor![]()