Totogen Berkanın 4 sayı kaybettiği oyun siliniyor ogesu oynamamış o günEvet onu bilmiyoruz şimdilik surviwords'u bekleyeceğiz
Reisim nasıl kaçırttı Bademe ama![]()
Totogen Berkanın 4 sayı kaybettiği oyun siliniyor ogesu oynamamış o günEvet onu bilmiyoruz şimdilik surviwords'u bekleyeceğiz
Reisim nasıl kaçırttı Bademe ama![]()
İki tane de kazanmış ama. Ee sonuç ne olacak şimdi peki yap bakalım hesabınıTotogen Berkanın 4 sayı kaybettiği oyun siliniyor ogesu oynamamış o gün
Atakan ve hikmetin % si batuşa yaklaşıyor dalga geçenlere nanik yapıcazİki tane de kazanmış ama. Ee sonuç ne olacak şimdi peki yap bakalım hesabını
Ayı kırmızı takıma geçince çöktü. Atakan kötü gününde bile mahvetti adamı@Maskeli Fedai
Atakan ile Hikmet @The_Erinch ile @Maskeli Fedai nin adamları. Belki onlara nanik yapabilirsin ama bana aslaAtakan ve hikmetin % si batuşa yaklaşıyor dalga geçenlere nanik yapıcaz![]()
Bu oyunla Atakanı yarın da ayucuğu geçiyoruzAtakan ile Hikmet @The_Erinch ile @Maskeli Fedai nin adamları. Belki onlara nanik yapabilirsin ama bana asla
Ayıyı uzun zamandır ilk defa bu kadar kötü görüyorum. Kırmızı takım bitirdi dağ gibi adamı![]()
Senin Ogeday performans dahil hiçbir konuda hak etmiyor, onu ne yapacağızPerformans haricinde hiçbir konuda şampiyonluğu hak etmiyor bana göre Nagihan. Umarım yine şampiyon olamaz
------
Anadolu çocuğu ama karakter sıfır. Böyle anadolu çocuğu destekleyeceğime zengin bebesi dediğin düzgün karakterli insanları desteklemeyi tercih ederim Hainli Fedai
------
Abla şu @Maskeli Fedai yi oklavanla bir dövsene ya. Bir insan neden ayı destekler ki, hiç olacak şey değil![]()
Oooo @BARON男爵 konuyaSenin Ogeday performans dahil hiçbir konuda hak etmiyor, onu ne yapacağızZaten bu gidişle o da erkenden elenecek, birilerinin gölgesinde kalıp geri planda durmaya devam ederse elenmesi sürpriz olmaz.
![]()
Bana göre performans dahil her konuda hak ediyor şampiyonluğu OgedaySenin Ogeday performans dahil hiçbir konuda hak etmiyor, onu ne yapacağızZaten bu gidişle o da erkenden elenecek, birilerinin gölgesinde kalıp geri planda durmaya devam ederse elenmesi sürpriz olmaz.
![]()
Hikayesi yok ve çok geri planda.Bana göre performans dahil her konuda hak ediyor şampiyonluğu Ogeday![]()
+1500000000000000Hikayesi yok ve çok geri planda.Anıl'ın elenmesinden ders çıkarıp Atakan'a karşı özellikle atağa geçmesi lazım. Atakan'ın yaveri gibi duruyorlar Berkan ile birlikte.
![]()
Bireyselde değişir işler. Anıl da kendini bireysele atabilse önü çok açıktı ama talihsiz bir şekilde elendi. En güçlü rakibimiz de gittiğine göre bu saatten sonra kimse karşısında duramaz artık şampiyonunHikayesi yok ve çok geri planda.Anıl'ın elenmesinden ders çıkarıp Atakan'a karşı özellikle atağa geçmesi lazım. Atakan'ın yaveri gibi duruyorlar Berkan ile birlikte.
![]()
Garanti sayımızBireyselde değişir işler. Anıl da kendini bireysele atabilse önü çok açıktı ama talihsiz bir şekilde elendi. En güçlü rakibimiz de gittiğine göre bu saatten sonra kimse karşısında duramaz artık şampiyonun![]()
Finale kalmış 3 hafta. Bu 3 haftada genel intiba değişmez maalesef.Bireyselde değişir işler. Anıl da kendini bireysele atabilse önü çok açıktı ama talihsiz bir şekilde elendi. En güçlü rakibimiz de gittiğine göre bu saatten sonra kimse karşısında duramaz artık şampiyonun![]()
Atakan'dan son bir şarkı istiyorum. Bugünü er meydanlarını pehlivansız bırakma Allahım sözünü duymadan kapayalım bari
Bitti bu ikisi deAtakan'dan son bir şarkı istiyorum. Bugünü er meydanlarını pehlivansız bırakma Allahım sözünü duymadan kapayalım bari![]()
Survivor'da her şey anlık olarak değişiyor ne demek genel intiba değişmezFinale kalmış 3 hafta. Bu 3 haftada genel intiba değişmez maalesef.Neyse Nagi Queen şov yapıyor yine artık erkeklerle yarışması lazım.
@xemrexxx
Ayı bu hafta kötü performansını sürdürürse elenir mi acaba
Badem'i, Ogesu'yu ve Avatar'ı garanti sayımız yapacağız.Survivor'da her şey anlık olarak değişiyor ne demek genel intiba değişmezErkeklere karşı rezil olacak sizin Queen boşuna beklemeyin bireyseli siz
![]()
Adamı mafya + güreş camiası destekliyorSurvivor'da her şey anlık olarak değişiyor ne demek genel intiba değişmezErkeklere karşı rezil olacak sizin Queen boşuna beklemeyin bireyseli siz
------
Ayı bu hafta kötü performansını sürdürürse elenir mi acaba![]()