TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Berkan'ın yüzdesi aşırı fazlaydı zaten, onun düşmemesine imkan yoktu :A Düşmüş haliyle bile birinci bu arada adam :A
Nagi Queen 1.:A ama onu listeye almadım kayda değer kadın rakibi kalmadı :F

Ayrıca %68 den %66 ya düşmüş Queen yani yüksek diye çok düşmesi gerekmiyor :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Nagi Queen 1.:A ama onu listeye almadım kayda değer kadın rakibi kalmadı :F

Ayrıca %68 den %66 ya düşmüş Queen yani yüksek diye çok düşmesi gerekmiyor :A
Kadın rekabetiyle erkek rekabeti bir mi Survivor'da :A Nagi'ye rakip olabilecek bir Sema var. Onunla birebirleri de çok yakındı zaten birbirine. Erkeklerde çok fazla denk yarışmacı var :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Performans haricinde hiçbir konuda şampiyonluğu hak etmiyor bana göre Nagihan. Umarım yine şampiyon olamaz :A
------

Anadolu çocuğu ama karakter sıfır. Böyle anadolu çocuğu destekleyeceğime zengin bebesi dediğin düzgün karakterli insanları desteklemeyi tercih ederim Hainli Fedai :A
------

Abla şu @Maskeli Fedai yi oklavanla bir dövsene ya. Bir insan neden ayı destekler ki, hiç olacak şey değil :A

:AAyıları ne seviyor ne yapalım

• Güldürdün
Sayı aldıkları yarışmacılar gidince ne olacak başka :A

Kadın rekabetiyle erkek rekabeti bir mi Survivor'da :A Nagi'ye rakip olabilecek bir Sema var. Onunla birebirleri de çok yakındı zaten birbirine. Erkeklerde çok fazla denk yarışmacı var :A
Anıl gitmese hepsini %3 düşürür Bireyselde :(

AYRICA sayın kütük erkeklerde Nagi Queen kadar çalışıp gelseydi rakipsiz olsaydılar,:X ablamın kasları bike erimedi Hikmet bile çiroza döndü :F

Oyun zormuş. Ayı bile bu kadar zorlandıysa atışlarda diğerlerinin de işleri kolay değildir :A
------

Barış demedim ki ben :A aman iyi ki çekilmiş Barış yengeyle eğlenmesine bakıyor :A
------

Ah Anıl ya bencede emre
Barış yazmaya elin gitmedi ama sayı aldıkları yarışmacılar derken onu kast ettiğini biliyoruz biz :A @xemrexxx

Atışlar çok zor ya. Bugün tek kadın olup tüm yarışmalara çıkacak kişiye geçmiş olsun :A
------

Şampiyon iyi bir derece yaptı. Kaptan olabilir :A
------

Şampiyon 1.40'da bütün parkuru bitirdi. Batu 2.30 dakika oldu daha top atamadı :F @xemrexxx
Nisa ile ogesu kaptan olsun bölünsünler :A

• İlginç