Senin gibi rezil bir insana az bile bu hakaretler...Terbiyesiz kütük.. Hakarete gel..
Ağlayın kardeşim aynı fikirde olmak zorunda mıyız.. @SherlockSenin gibi rezil bir insana az bile bu hakaretler...
Rezil bir insan olmanın sebebi o değil. Sen biliyorsun neden öyle dediğimi...Ağlayın kardeşim aynı fikirde olmak zorunda mıyız.. @Sherlock
Çok içten destek vermiş yalnız
@Maskeli Fedai yi patatesin üstüne salıcam ayucuğa destek yok diyor anketiÇok içten destek vermiş yalnız![]()
Dördü de bana uzak isimler. Anıl'a kullandım oyumu, aralarında en iyisi o yine
Kuz @Maskeli Fedai ve @MasacRE gibi kıvıra kıvıra devam etsenize niye engelliyorsunuz birbirinizi😱Ne bilim ben nerde instagramdan sorardım ama engelleyim maalesef
Ayucuğun sponsoru vardırDördü de bana uzak isimler. Anıl'a kullandım oyumu, aralarında en iyisi o yineAyucuğun kitlesi twitter'da değil sms'te gösteriyor gücünü
![]()
Ha şu mesele..Rezil bir insan olmanın sebebi o değil. Sen biliyorsun neden öyle dediğimi...
Evet O meseleHa şu mesele..
Acunun açıkladığı sayıya inanmamGönüllülerde Nisa dışında fan kitlesi çok güçlü isim yok. Reisim tek başına yok etmiş ünlüleri@xemrexxx
Kuz @Maskeli Fedai ve @MasacRE gibi kıvıra kıvıra devam etsenize niye engelliyorsunuz birbirinizi😱
------
Ayucuğun sponsoru vardır![]()
Nisanın pili biter yakında bugün 10 oyuna çıkmışCia araştırsın o zaman instagram sayılarındaki artışı@Angelica
O da olacak kütük dostum..Evet O mesele
------
Acun abim ahlaksız teklif mevzusuyla yarınını da garantiye aldı helal olsun
Reisim yeter artık sakatlanma ya![]()
Cia araştırsın o zaman instagram sayılarındaki artışı@Angelica