Bunu yaparsan gözüme gözükme...Sayın Gs'li dostumla Ayıboğan Hikmet'i desteklememiz yok mu...
Bunu yaparsan gözüme gözükme...Sayın Gs'li dostumla Ayıboğan Hikmet'i desteklememiz yok mu...
O kadar da değil Utku beyciğim... Benim nihai desteğim reisimledir her zaman...Bunu yaparsan gözüme gözükme...
O olabilir ama eleneni söylemek için çok erkenValla bilemiyorum yenen takımı bilmişti daha oynamadan
Sayın Gs'li dostumla Ayıboğan Hikmet'i desteklememiz yok mu...
Sayın Gs'li dostum gel destekleyelim.. Hikmet bu yarışmanın villianıdır..Önceden barzo destekliyordu şimdi de ayı buldu kendine. Cidden inanılmaz bir adam...
Canım yoldaşım 😳😳O kadar da değil Utku beyciğim... Benim nihai desteğim reisimledir her zaman...
Ne kadar da hayvan sever bir insansın helal olsun sana...Sayın Gs'li dostum gel destekleyelim.. Hikmet bu yarışmanın villianıdır..
Kütük dostum övgülerin için sağol..
Sayın Gs'li dostum gel destekleyelim.. Hikmet bu yarışmanın villianıdır..
Kütük dostum övgülerin için sağol..
Nisa reisim dururken Hikmet nedir Hainli Fedai, hadi oradan...Canım yoldaşım 😳😳
------
Ne kadar da hayvan sever bir insansın helal olsun sana...
Hayvan terbiyecisiyim.. @SherlockCanım yoldaşım 😳😳
------
Ne kadar da hayvan sever bir insansın helal olsun sana...
Ağlayın.. @MasacRENisa reisim dururken Hikmet nedir Hainli Fedai, hadi oradan...
O olabilir ama eleneni söylemek için çok erken![]()
Nisa reisim dururken Hikmet nedir Hainli Fedai, hadi oradan...
Ortada bir hayvan terbiyecisi varsa o da Nisa reisimdir. Ayı Hikmet ile Yılan Ayşe'yi peş peşe evine yollayacak reisim...Hayvan terbiyecisiyim.. @Sherlock
Hayvansever Fedai... @MasacRE
O da güzel hikayeymiş.. Ayı elenirse bırakırım yarışmayı..Ortada bir hayvan terbiyecisi varsa o da Nisa reisimdir. Ayı Hikmet ile Yılan Ayşe'yi peş peşe evine yollayacak reisim...
Reisim...Ortada bir hayvan terbiyecisi varsa o da Nisa reisimdir. Ayı Hikmet ile Yılan Ayşe'yi peş peşe evine yollayacak reisim...
Haftasonu teve2 de çıkıyor programıÇocum yarın cumartesi olduğunu biliyon dimi![]()
O da güzel hikayeymiş.. Ayı elenirse bırakırım yarışmayı..
Ayı elenirse hemen rotayı başka birine çevirirsin sen Kıvırtan Fedai...Reisim...
![]()
Haftasonu teve2 de çıkıyor programı![]()
Terbiyesiz kütük.. Hakarete gel..Ayı elenirse hemen rotayı başka birine çevirirsin sen Kıvırtan Fedai...
Şerlok beyciğim görsel olmamış yalnız bu sefer de Gs'miz güme gitti![]()