TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Nagihan affetmiyor 🤺

BİRLEŞMEDEYİİMMMM sdafsdafdsfdsf Ogeday ve Atakan olmasa bizi güldürecek yarışmacı yok

:A 3 Hikmet 3 Evrim oldu sonrada reklam oldu emre

En son bizle dalga geçiyordu Survivor izlenir mi diye. :A Bak sen Acun reyisss meğerse gizli Survivor fanıymış. :A

Bak konuda yazarım yorumladığını deyip, yaz demişti bana bir ara :A ben daha öncede Hikmet’i sevdiğimi söyleyip onun için baktığımı söylemiştim dedi :A
Macun abim @serhatt gibileri programa çekmek için yeni bir aşk doğurdu yarışmada 😂😂 @Forumdash @Alos @12.Adam @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock Screenshot_20220522_232932.jpgScreenshot_20220522_005257.jpg

Bu iki mesaj da benim için yok hükmündedir.. @Sherlock
Sen de bizim için yok hükmündesin... @Sherlock @MEnes
------

Nisa sonunda sayı aldı bugünlük bu kadar yeter ona :A

@MasacRE uzaktan okumuş 🤣🤣
Reisim dün iki tane sayıyı kıl payı kaybetti. 4'te 3 ile bitebilecek oyun 4'te 1 ile bitti maalesef. Reisime bir okuyup üflemek şart gerçekten :A Bugün de yine kafasını vuracak zaten :(
------

@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵 dan bir kişi kaldı konuta yazan Bu yılanlardan da sadece sude kalmıştı tek başıma ognis kolonisini dağıttım ':AEkli dosyayı görüntüle 117516
Yoo hepimiz yazıyoruz konuya, bırak bu yalanları artık :A

Son düzenleme:
Sen de bizim için yok hükmündesin... @Sherlock @MEnes
------

Reisim dün iki tane sayıyı kıl payı kaybetti. 4'te 3 ile bitebilecek oyun 4'te 1 ile bitti maalesef. Reisime bir okuyup üflemek şart gerçekten :A Bugün de yine kafasını vuracak zaten :(
------

Yoo hepimiz yazıyoruz konuya, bırak bu yalanları artık :A
4lü Yılanın başına sürtün emi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE