The_Erinch
Süper Favori Üye
Anıl ın ailesi de batuşu destekliyor anıl elenirse oradan da oyları kaptıkBiz gelmiyoruz sen çağırıyon![]()
Mantıklı zaten Ayşe ve adem yazılmalı kaybedilirse diğerleri elenebilir potaya göreSude çıkarsa işi zor.
------
Ayşeyi yazdılar 🤷
Anıl Batuhan'dan önce elenmezAnıl ın ailesi de batuşu destekliyor anıl elenirse oradan da oyları kaptık
@MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @The_Erinch
------
Mantıklı zaten Ayşe ve adem yazılmalı kaybedilirse diğerleri elenebilir potaya göre![]()
@Angelica sayfalarınonlar bnm cia ile işim yokAnıl Batuhan'dan önce elenmez
Bu arada senin bilgi sayfalarından biri Evrim yanlış olmuş yarın Hikmet aday olacak diyor![]()
Anıl ın ailesi de batuşu destekliyor anıl elenirse oradan da oyları kaptık
@MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @The_Erinch
------
Mantıklı zaten Ayşe ve adem yazılmalı kaybedilirse diğerleri elenebilir potaya göre![]()
Sen daha çok takip ediyorsun ama
BADEM de BALONKAN da 🎈...Ben bıraktığımdan beri fos Atakan hala daha aynı sanırım. Biri çıkıp şuna haddini bildirse diyeceğim ama...
Doğrudur.BADEM de BALONKAN da 🎈...
Gökhan ve Barış da finalisttiSen daha çok takip ediyorsun ama
Anıl son 4'e kaldığına göre Batuhan'ı geçmiş durumda![]()
Favorilerim elenince mi? Favorilerim çekildi, diskalifiye edildi ilk öncelikle. Ayrıca Adem'i başından beri sevmiyorum, Barış'ın önündeki en büyük engeldi kendisi.
Benim favoriler gitmez hele Nagi hiç elenmez Turabi ve Hilmicem i oylamada yiyen kadın bunları tek lokmada yutar
Favorilerim elenince mi? Favorilerim çekildi, diskalifiye edildi ilk öncelikle. Ayrıca Adem'i başından beri sevmiyorum, Barış'ın önündeki en büyük engeldi kendisi.
Bu iki adaşın durumunu hiç iyi görmedim Utku beyciğim, hayal aleminde yaşamaya başlamışlar birlikte.Benim favoriler gitmez hele Nagi hiç elenmez Turabi ve Hilmicem i oylamada yiyen kadın bunları tek lokmada yutar![]()
Onlar normal sezonda yarıştılar, Anıl'ın karşısında All Star yarışmacıları vardı.Gökhan ve Barış da finalisttiYasin de 3.olmuştu
![]()
Bu iki adaşın durumunu hiç iyi görmedim Utku beyciğim, hayal aleminde yaşamaya başlamışlar birlikte.@MasacRE
KudurBu iki adaşın durumunu hiç iyi görmedim Utku beyciğim, hayal aleminde yaşamaya başlamışlar birlikte.@MasacRE
Bu all star çok değişikOnlar normal sezonda yarıştılar, Anıl'ın karşısında All Star yarışmacıları vardı.![]()