'Ah Nerede'nin Kanalı ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Nil Keser niye bu projeyi seçtin 🙄

Nil Keser'i Kırgın Çiçekler'de mi izlemiştik? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Tatlı ve güzel bir oyuncu, sonra da bir daha izlediğim dizilerde görememiştim kendisini. Yakışır bence role, hayırlı olsun.

Kadro gayet güzel görünüyor, erkek başrol oyuncusu kim olacak bakalım?

Nil Keser'i Kırgın Çiçekler'de mi izlemiştik? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Tatlı ve güzel bir oyuncu, sonra da bir daha izlediğim dizilerde görememiştim kendisini. Yakışır bence role, hayırlı olsun.

Kadro gayet güzel görünüyor, erkek başrol oyuncusu kim olacak bakalım?
Evet, Kırgın Çiçekler'de oynamıştı ve ondan sonra TV'de bir dizide yer almadı. Şubat'ta Gain'de yayınlanan Duran'da oynamıştı en son. :D

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Bir tek Adile Naşit'i bulabildim:A Bala Atabek güzel seçim olmuş. Diğerleri kim ne???
Nil Keser (Zehra), Tarık Pabuççuoğlu (Hakim), Ayşe Kökçü (Semiha), Derya Alabora (Perihan), Mert Carim (Ali), Asena Keskinci (Burçak), Berfe Sancak (Nihal), Melis Özçimen (Sera), Bala Atabek (Huriye), Orhan Ekşin (Yılmaz), Korhan Herduran (Murat), Ahsen Türkyılmaz (Duygu), Batuhan Sert (Ömer) ve Samet Kaan Kuyucu (Cenker) karakterini canlandıracakmış.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Nil Keser (Zehra), Tarık Pabuççuoğlu (Hakim), Ayşe Kökçü (Semiha), Derya Alabora (Perihan), Mert Carim (Ali), Asena Keskinci (Burçak), Berfe Sancak (Nihal), Melis Özçimen (Sera), Bala Atabek (Huriye), Orhan Ekşin (Yılmaz), Korhan Herduran (Murat), Ahsen Türkyılmaz (Duygu), Batuhan Sert (Ömer) ve Samet Kaan Kuyucu (Cenker) karakterini canlandıracakmış.
Ferit hala yok:A Şuana kadar bi tek Bala cuk olmuş diyorum:A Huriye, Ferit sahneleri çok olursa film baştan yazılır:F

Ferit hala yok:A Şuana kadar bi tek Bala cuk olmuş diyorum:A Huriye, Ferit sahneleri çok olursa film baştan yazılır:F
Oyunculardan biri Ferit'tir diye bekliyordum. :A Aslında ben Huriye karakterine Günay Karacaoğlu'nu bekliyordum ama yaşlar küçültülmüş gibi, Bala Atabek'te iyi bir seçim olmuş. :A

Baba dizisinde değil miydi Oktay Çubuk?
Evet, ama ayrılacak sanırım oradan.

Bu arada dün bahsettiğim Duran dizisinde Nil Keser ile birlikte rol almışlardı, şimdi aynı dizideler. :D

FTG4RMLWIAMUwhx