'Ah Nerede'nin Kanalı ve Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,123
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
67w2swq.

Ah Nerede'nin kanalı ve oyuncu kadrosu belli oldu!

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu, senaryosunu Kübra Sülün ve Meryem Demirli'nin kaleme aldığı dizi Star TV'de izleyici ile buluşacak.

Çekimleri başlayan dizinin kadrosunda; Nil Keser, Oktay Çubuk, Tarık Pabuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Derya Alabora, Mert Carim, Asena Keskinci, Berfe Sancak, Melis Özçimen, Bala Atabek, Orhan Ekşin, Korhan Herduran, Ahsen Türkyılmaz, Mustafa Bademoğlu, Alper Utku Ateş, Batuhan Sert ve Samet Kaan Kuyucu yer alıyor.

Ah Nerede yakında Star TV'de başlıyor!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Zaten filmini de sürekli yayınladığı için pek şaşırmadım. :A Çekimlere başlandığına göre kadro tamam demektir Birsen hanım niye haber yapamadı acaba bu sefer. :A

Kanalı güzel olmuş yakışır Star'a Star olmasaydı Show TV'ye de yakışırmış :Dumarım tutarda yarasına merhem olur :A

Nil Keser, Mert Carim, Tarık Papuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Samet Kaan Kuyucu, Korhan Herduran, Melis Özçimen, Asena Keskinci, Derya Alabora, Bala Atabek, Batuhan Sert, Alper Utku Ateş, Mustafa Bademoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Berfe Sancak ve Orhan Eşkin yer alıyor dizinin kadrosunda.
Mehmetcan Mincinozlu ve Pelinsu Cileli basrol olur diye düsünüyorum.
Kanalı güzel olmuş yakışır Star'a Star olmasaydı Show TV'ye de yakışırmış :Dumarım tutarda yarasına merhem olur :A
Zaten filmini de sürekli yayınladığı için pek şaşırmadım. :A Çekimlere başlandığına göre kadro tamam demektir Birsen hanım niye haber yapamadı acaba bu sefer. :A

Son düzenleme:
İkisininde ilk yazdığı diziler güzelmiş :A umarım bu da güzel olur :D

Bişey sorcam. Bu dizide kim Tarık Akan? Kim Gülşen Bubikoğlu? :F

Bir tek Adile Naşit'i bulabildim:A Bala Atabek güzel seçim olmuş. Diğerleri kim ne???

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bişey sorcam. Bu dizide kim Tarık Akan? Kim Gülşen Bubikoğlu? :F

Bir tek Adile Naşit'i bulabildim:A Bala Atabek güzel seçim olmuş. Diğerleri kim ne???
Gülşen Bubikoğlu'nun karakterini Nil Keser oynayacak da Tarık Akan'ın karakterini kim oynayacak bilmiyorum. :A

Gülşen Bubikoğlu'nun karakterini Nil Keser oynayacak da Tarık Akan'ın karakterini kim oynayacak bilmiyorum. :A
Bu ergen mi oynayacak dicektim 27 yaşındaymış:F

Bu dizinin castı resmen ergen dizisi olarak hazırlanmiş. Orjinalinde daha olgundu karakterler. (yanlış olmasın 30'a merdiven dayıyorlardı:A)

• Güldürdün
Reactions: NES
Bu ergen mi oynayacak dicektim 27 yaşındaymış:F

Bu dizinin castı resmen ergen dizisi olarak hazırlanmiş. Orjinalinde daha olgundu karakterler. (yanlış olmasın 30'a merdiven dayıyorlardı:A)
Sektörde doğru düzgün boş oyuncu kalmayınca genç ve no-name'lere yönelmişler, güzel bir şey bu yeni yüzlerin kazanması adına ama bu dizi için pek doğru tercih olmamış gibi yapılan seçimler. :A

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Kadrosu güzel ama hüsran olacak bir proje gibi görünüyor hem senaryo hem kanal sebebiyle.

67w2swq.

Ah Nerede'nin kanalı ve oyuncu kadrosu belli oldu!

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu, senaryosunu Kübra Sülün ve Meryem Demirli'nin kaleme aldığı dizi Star TV'de izleyici ile buluşacak.

Çekimleri başlayan dizinin kadrosunda; Nil Keser, Mert Carim, Tarık Papuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Samet Kaan Kuyucu, Korhan Herduran, Melis Özçimen, Asena Keskinci, Derya Alabora, Bala Atabek, Batuhan Sert, Alper Utku Ateş, Mustafa Bademoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Berfe Sancak ve Orhan Eşkin yer alıyor.

Ah Nerede yakında Star TV'de başlıyor!

Başrollerde Nil Keserle Mert Carimmi var emre

Konu yaz dizisi için çok iyi ama maalesef oyuncu kadrosu için aynı şeyi diyemeyeceğim :(