Performansı uçacakPrag A uçar evet![]()
Performansı uçacakPrag A uçar evet![]()
Evrim giderse dibe uçar NisaPerformansı uçacak![]()
Evrim'e ihtiyacı yok, fazla kadın yarışmacının gitmesi lazım performansını arttırması içinEvrim giderse dibe uçar Nisa![]()
Neyse kaslı ablalarım süper ilk 2 deEvrim'e ihtiyacı yok, fazla kadın yarışmacının gitmesi lazım performansını arttırması için![]()
Nisa reisim ve Ogeday harikasınız
Nisa yı göremedimNisa reisim ve Ogeday harikasınız![]()
Huzurevine gitsinTakis dedemden ne istiyorsunuz hadsizler@xemrexxx
@serhatt acunu sms e boğar kaz gelecek yerden tavuğu esirgemez oİyi bak, reisim 2. sırada
Ekli dosyayı görüntüle 117416
------
Acun 50 yaşında adam zaten o gitse o da bu hale düşer Survivor'da![]()
Sen de nisacı mısınKabil'in çıktığı ilk potada elenmesi.![]()
Yılanları sevmem ben.Sen de nisacı mısın![]()
Evrim'den sonraki 2. elenme adayımdı ama girdiğin ilk potada da elenmezsin be abla. Hiç mi sevenin yok beKabil'in çıktığı ilk potada elenmesi.![]()
Ektiğini biçti ve performansı bile kurtaramadı. İyide oldu ama keşke ben izlerken gitseydi be.Evrim'den sonraki 2. elenme adayımdı ama girdiğin ilk potada da elenmezsin be abla. Hiç mi sevenin yok be
@Maskeli Fedai o kadar sultanım dedin oy atıp kurtaramadın mı sultanını...
Bu arada benim bildiğim Acun takımları tekrar karıştırır, bu ekiple oyun kazanma imkanımız yok bizimSen de nisacı mısın![]()
Evrim bir zamanların kolonisini yok etti. Önce Berna sonra Yağmur şimdi Seda. Sırada Sude varEktiğini biçti ve performansı bile kurtaramadı. İyide oldu ama keşke ben izlerken gitseydi be.![]()
Yılanları sevmem ben.
Nisa Evrim ve Berkan la haftaya 4 te 4 yapar kırmızılarBu arada benim bildiğim Acun takımları tekrar karıştırır, bu ekiple oyun kazanma imkanımız yok bizim![]()
Sude gönderir Evrim'i, Mert'im iyi destekliyor.Evrim bir zamanların kolonisini yok etti. Önce Berna sonra Yağmur şimdi Seda. Sırada Sude var![]()
Zaten bu hafta 6'da 6 yapıldı. Bir hafta daha dayanmaz bu ekipNisa Evrim ve Berkan la haftaya 4 te 4 yapar kırmızılartakımlar karışmadan 1 haftamız garanti
![]()