Emre Ozansoy
Moderatör
Akşam akşam gördüğüm resme bak... Kusacağım.Tam @Emre Ozansoy ile @Angelica yı kudurtmalık görüntüMağdurları yok eden gerçek şampiyonlar bir arada
@xemrexxx @The_Erinch @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵
Akşam akşam gördüğüm resme bak... Kusacağım.Tam @Emre Ozansoy ile @Angelica yı kudurtmalık görüntüMağdurları yok eden gerçek şampiyonlar bir arada
Amacıma ulaştımAkşam akşam gördüğüm resme bak... Kusacağım.![]()
Amacıma ulaştım![]()
Tam @Emre Ozansoy ile @Angelica yı kudurtmalık görüntüMağdurları yok eden gerçek şampiyonlar bir arada
Özledim sizi. Geri dönün yarışmaya artık
Ben halimden memnunum.Özledim sizi. Geri dönün yarışmaya artık![]()
Özledim sizi. Geri dönün yarışmaya artık![]()
Kızları güzel mi? Erkekleri yakışıklı mı?Bugün biraz yunanlılara baktm
Kızları güzel mi? Erkekleri yakışıklı mı?![]()
Ulan artık rahat rahat tw atabilirsin diğer telden bakıyorum.Tam @Emre Ozansoy ile @Angelica yı kudurtmalık görüntüMağdurları yok eden gerçek şampiyonlar bir arada
adem abinizden vazgeçtiniz miBen halimden memnunum.Anıl Berk Baki'nin şampiyonluğunu ilan edeceğimiz finalin son dakikalarını izlerim belki.
Adem daha önce şampiyon oldu, o yüzden Anıl olsun.adem abinizden vazgeçtiniz mi
Tw linkinden eziyetinden ebediyen kurtuldum.He hem kızları güzel hem erkekleri yakışıklı![]()
Tw linkinden eziyetinden ebediyen kurtuldum.
Yunan herifleri inceledin demi kuduruk teyzeBugün biraz yunanlılara baktm
Son dakikalarda değil şimdiden itibaren destekle işte. Dondurma reisten çok daha güçlü ve gerçekçi bir şampiyonluk adayı AnılBen halimden memnunum.Anıl Berk Baki'nin şampiyonluğunu ilan edeceğimiz finalin son dakikalarını izlerim belki.
Kabul et mağdurlardan sıkıldınAdem daha önce şampiyon oldu, o yüzden Anıl olsun.![]()
İyi yapmışsın, bu devirde twitter linklerini göstermeyen tel mi olurUlan artık rahat rahat tw atabilirsin diğer telden bakıyorum.![]()