Zehirli ok geldi bu cenabet abi kardeş kimi desteklese eleniyor 2-3 haftaya sude ve adem de gider
Nagihan nereye biz oraya demet ablamın dediği gibi@dosimosi @The_Erinch @Cervantes
www.instagram.com
Seninle nihayet aynı takımda buluşmuşuz demek@xemrexxx milyon tane etiket yapmış. Şuan bakamam.
Nihayet Barıştan kurtulduk@BARON男爵
Bu arada @MasacRE ben Mavi takımı tutuyorum. Bununla ikidir bu böyle. Nagihan sağolsunMavi takımın nerdeyse hepsi sempatik gelmeye başladı
Kırmızı takımdan tek desteklediğim Batuhan.
Barış’ın gidişinden sonra Nisa’nın enerjisi düzelip performansını yükseltir belki. Onuda seviyorum bu ara
Adem ve tayfasını sevmiyorum
Yarışmayı hafta sonu izliyorum genelde ama sadece dokunulmazlık kısmı ve duruma görede konseye bakıyorumsayfalar kırmızı kazandı dediği zaman bakmıyorum sjsjjshhs
@Angelica ve @Emre Ozansoy ‘A geçmiş olsun. Barış kendi gitti diyerek teselli bulmaya çalışmışlar ama o da iyi birşey değil. Atamadığı oyundan kaçmaya çalışan kişi yenilmeleri hazmedemeyip yarışmadan kaçmayı istemiş ozaman![]()
Evet maalesef öyleEn desteklediğim yarışmacının Nagi olduğunu herkes bilir be@MasacRE 2018’de de öyleydi.
Reisimin performansı çok düştü cidden. Barış'ın gidişiyle rahatlayıp performansını arttırır diye umuyorumAslan ne derse o
Ama Nisanın gerçekten performansını arttırması lazım...Evrimden aşağı kalan yanı yok...
Olm @MasacRE Şu reisi okuyun,üfleyin..Kız Evrimden beter oldu.
İzleme zaten boşver zaman israfı.Hayır be işim olmaz.![]()
Sen zaten anlasan marışı desteklemezsinAynen abi bademi artık sevmiyorum
------
Bugün izlersem Merve için izleyeceğim durumunu öğrenmen için yoksam Nagihan Magihan bakmam ben![]()
Reyisin İÇİN Çanlar çalıyor evrimden sonra o potadaSeninle nihayet aynı takımda buluşmuşuz demekGerçi ben Nagihan'ı sevmiyorum hala o konuda aynı fikirde değiliz ama olsun mavi takımın diğer üyelerini de seviyorsun en azından. Hikmet ile ilgili düşüncen ne peki. Hala destekliyor musun o ayıyı
------
Evet maalesef öyle@xemrexxx
------
Reisimin performansı çok düştü cidden. Barış'ın gidişiyle rahatlayıp performansını arttırır diye umuyorum![]()
Kokuyor diyolla
Kokuyor diyolla![]()
Kandırmış onu da orta yaşlı kadınları kandırıyor hep senin gibiBirsen dedi ki barış tertemiz bir çocuk dedi
------
Adem karara şaşırdım dedi elenme demedi Ademde teyit etti![]()
Kandırmış onu da orta yaşlı kadınları kandırıyor hep senin gibi![]()
Kötü sakatlandıHe canım hee sen öyle san![]()