TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@xemrexxx milyon tane etiket yapmış. Şuan bakamam.
Nihayet Barıştan kurtulduk :Z @BARON男爵
Bu arada @MasacRE ben Mavi takımı tutuyorum. Bununla ikidir bu böyle. Nagihan sağolsun :A Mavi takımın nerdeyse hepsi sempatik gelmeye başladı :A
Kırmızı takımdan tek desteklediğim Batuhan.

Barış’ın gidişinden sonra Nisa’nın enerjisi düzelip performansını yükseltir belki. Onuda seviyorum bu ara :A

Adem ve tayfasını sevmiyorum :A

Yarışmayı hafta sonu izliyorum genelde ama sadece dokunulmazlık kısmı ve duruma görede konseye bakıyorum :A sayfalar kırmızı kazandı dediği zaman bakmıyorum sjsjjshhs

@Angelica ve @Emre Ozansoy ‘A geçmiş olsun. Barış kendi gitti diyerek teselli bulmaya çalışmışlar ama o da iyi birşey değil. Atamadığı oyundan kaçmaya çalışan kişi yenilmeleri hazmedemeyip yarışmadan kaçmayı istemiş ozaman :A
Seninle nihayet aynı takımda buluşmuşuz demek :A Gerçi ben Nagihan'ı sevmiyorum hala o konuda aynı fikirde değiliz ama olsun mavi takımın diğer üyelerini de seviyorsun en azından. Hikmet ile ilgili düşüncen ne peki. Hala destekliyor musun o ayıyı :A
------

En desteklediğim yarışmacının Nagi olduğunu herkes bilir be :A @MasacRE 2018’de de öyleydi.
Evet maalesef öyle :A @xemrexxx
------

Aslan ne derse o :A:A:A
Ama Nisanın gerçekten performansını arttırması lazım...Evrimden aşağı kalan yanı yok...

Olm @MasacRE Şu reisi okuyun,üfleyin..Kız Evrimden beter oldu.
Reisimin performansı çok düştü cidden. Barış'ın gidişiyle rahatlayıp performansını arttırır diye umuyorum :A

Son düzenleme:
Aynen abi bademi artık sevmiyorum :A
------

Bugün izlersem Merve için izleyeceğim durumunu öğrenmen için yoksam Nagihan Magihan bakmam ben :A
Sen zaten anlasan marışı desteklemezsin:A
------

Seninle nihayet aynı takımda buluşmuşuz demek :A Gerçi ben Nagihan'ı sevmiyorum hala o konuda aynı fikirde değiliz ama olsun mavi takımın diğer üyelerini de seviyorsun en azından. Hikmet ile ilgili düşüncen ne peki. Hala destekliyor musun o ayıyı :A
------

Evet maalesef öyle :A @xemrexxx
------

Reisimin performansı çok düştü cidden. Barış'ın gidişiyle rahatlayıp performansını arttırır diye umuyorum :A
Reyisin İÇİN Çanlar çalıyor evrimden sonra o potada :A Bakalım kalabilecek mi

Ünlüler garanti yerine kırmaya gittiler, kaybedecekler tabii.

Merveye geçmiş olsun. :T Bu sene desteklediğim yarışmacıydı.

Batuş 3 te 3 :oley: ayucuğu tekrar yeneriz umarım
------

Nazar değdi 😡

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU