Hoşt cüce.Kelleniz gidecek az kaldı neyse fark 400 ün altına indi @The_Erinch zirvede görüşürüz![]()
Senin niyetin zirveye oturmak zaten bu akşamdan itibaren bu konudaki etiketlerine benden geri dönüş alamayacaksın.
Hoşt cüce.Kelleniz gidecek az kaldı neyse fark 400 ün altına indi @The_Erinch zirvede görüşürüz![]()
Kelleniz gidecek az kaldı neyse fark 400 ün altına indi @The_Erinch zirvede görüşürüz![]()
Hoşt cüce.
Senin niyetin zirveye oturmak zaten bu akşamdan itibaren bu konudaki etiketlerine benden geri dönüş alamayacaksın.![]()
Size bunları alıcam koca diye arada değişirsinüz zaten ikizler evinizde oturun artık çok oldunuzSen kim oluyorsunda bizim kellemizi alacan forumun sahibi @bazinga sen değilsin anladınmı he anladınmııı![]()
Size bunları alıcam koca diye arada değişirsinüz zaten ikizler evinizde oturun artık çok oldunuz
Kötü oldu
Bugün yazmama izin verdiğin için sana minnettarım
Kötü oldu![]()
Zaten @Angelica marşını koruyamamış seni de koruyamadı yürrrrrüBen kendi isteğimle konudan ayrılıyorum be sen kimsin de yasaklayacaksın, aha bu da son mesajımdır, artık boşuna etiket yapma zahmetine girme çünkü cevap alamayacaksın.Ba bay.
![]()
Derya teyze Kudurdu zaten
Derya teyze Kudurdu zatenneyse bak hem @Emre Ozansoy hem @serhatt konuda seni tek bırakıp kaçtı bu gençler çok hain teyzem savaşında tek kaldın yazık sana
![]()
İşte buTek başıma yeterim ben sana
İşte buyarın akşam bekliyorum o zaman Good nightlar ola
![]()
Nagihan nereye biz oraya demet ablamın dediği gibiOlur yarın izleyeceğim dizide yok![]()
Badem nursuz orada haklısın şimdi 😁 @xemrexxxNeyini beğenecem @The_Erinch abicimin deyimiyle nursuzlarınnn![]()
Makine 😅Nagihan nereye biz oraya demet ablamın dediği gibi@dosimosi @The_Erinch @Cervantes
www.instagram.com