İlaç gibi gelir.Ne demek ablacım konuştura konuştura yorarım ben onu sana bulaşamaz@xemrexxx
İlaç gibi gelir.Ne demek ablacım konuştura konuştura yorarım ben onu sana bulaşamaz@xemrexxx
Kes boş yapmayı be, nasıl bu kadar BOŞ vaktin var işten tekmeyi bastılar zaar totona.
Ne demek ablacım konuştura konuştura yorarım ben onu sana bulaşamaz@xemrexxx
İlaç gibi gelir.![]()
Eskisi kadar önemsemiyorum işiKes boş yapmayı be, nasıl bu kadar BOŞ vaktin var işten tekmeyi bastılar zaar totona.![]()
Senin karın.
Rütbe alınca toton mu kalktı niye önemsemiyon??
Her şey beklenir bundan.ne yaptıysan artık kocalarınaa emreee
Yok kız departmanım değişti eskisi kadar yoğun değilimSenin karın.
------
Rütbe alınca toton mu kalktı niye önemsemiyon??
ne yaptıysan artık kocalarınaa emreee
Koca meraklısı olan sizsinizHer şey beklenir bundan.![]()
Eyvahlar olsun bundan sonra hep böyle olacaksa yandık.Yok kız departmanım değişti eskisi kadar yoğun değilim
------
Koca meraklısı olan sizsiniz![]()
Ben memnunum kendim istemiştim değişikliğiEyvahlar olsun bundan sonra hep böyle olacaksa yandık.![]()
Yok kız departmanım değişti eskisi kadar yoğun değilim
------
Koca meraklısı olan sizsiniz![]()
Yanlış anladın, forumda hep böyle çenen açık olup aktif olacaksan yandık.Ben memnunum kendim istemiştim değişikliğiEylül ayında tekrar bir isticem
![]()
Bende diyorum bu emre niye bu kadar çok konuşuyor forumda diye ya![]()
Benden her an KORKMALISINIZ bunu öğrenmiş olmanız lazım çoktanYanlış anladın, forumda hep böyle çenen açık olup aktif olacaksan yandık.![]()
Tehlike benim göbek adım, hem ben istediğim için sana cevap veriyorum çok tepem atarsa etiketlerini görmezden gelirim olur biter şey gibi kalırsın ortada öyle diğerleri gibi forumu terk etmem.
Ben ve tehlikeli olmak mı yan yana gelmeyecek iki kelime![]()
2 sayfa önce teyzoş koru beni diyordun anjelik teyzeye 😱 şimdi inkar ediyor 😱Tehlike benim göbek adım, hem ben istediğim için sana cevap veriyorum çok tepem atarsa etiketlerini görmezden gelirim olur biter şey gibi kalırsın ortada öyle diğerleri gibi forumu terk etmem.![]()
Senin saçmalıklarından, boş mesajlarından kurtulmak için öyle dedim, yoksa sen kimsin ki.2 sayfa önce teyzoş koru beni diyordun anjelik teyzeye 😱 şimdi inkar ediyor 😱
2 sayfa önce teyzoş koru beni diyordun anjelik teyzeye 😱 şimdi inkar ediyor 😱
Sahtekar işte ya.O bana koru demedi ki ben onu korurum dedim iftira atma çocuğa bee![]()
Senin saçmalıklarından, boş mesajlarından kurtulmak için öyle dedim, yoksa sen kimsin ki.![]()
O bana koru demedi ki ben onu korurum dedim iftira atma çocuğa bee![]()
Kelleniz gidecek az kaldı neyse fark 400 ün altına indi @The_Erinch zirvede görüşürüzSahtekar işte ya.![]()