TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben Atakan'ı seviyorum @Sherlock beyciğim :A Hem sen bu ara çok takip edemedin. Bu hafta mağdur dondurmacıyı patlatan Avatar oldu. Birkaç gün önce konseyde içinden geçti kendisinin :A @The_Erinch
Teşekkürler Utku kardeşim. :Z

Enes Beyin gazına gelmediğin için @Sherlock :ppp:

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Ben Atakan'ı seviyorum @Sherlock beyciğim :A Hem sen bu ara çok takip edemedin. Bu hafta mağdur dondurmacıyı patlatan Avatar oldu. Birkaç gün önce konseyde içinden geçti kendisinin :A @The_Erinch
Avatar reyiz Nagi ile iki al ver yapıp yok etti bamyayı :A En efsane konseylerden biriydi :A

Bu arada Adem'e "Çoban denilir mi Adem" diyen Nagihanın da Hikmete "İtinizi bağlayın" demesi bir hayli komik.

Nagihan iyi bir yarışmacı olabilir ama asıl Nagihan 2016'daki. Oynamayan, ekran tecrübesi olmayan. Tuğbayı satan, laf taşıyan, ortalık karıştıran, büyük balık seçen. :A

Ben hayatımda küfürü hiç sevmem diyor normalde ama iki lafından biri küfür. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xemrexxx
------

Kardeşim kurgu diye twit attığını ima ettiğin hesap bile Barış'ı gömüyor be :A
İlk cümlesi doğru mu doğru. Gerisi beni ilgilendirmez. Reality'nin ön planda olduğu bir yarışmada performans çok iyi olsa da şampiyon olamıyorsun zaten.

• Güldürdün
O dolmaları Hikmet bu ara baya oyuyor :A 2018'deki gücünde değil kesinlikle. Barış kadar erken elenmez tabii ki ama er ya da geç onu da göndereceğiz dondurmacının yanına :A
Ayı Hikmet tarihin en kudurtucu yarışmacısı kesinlikle Semih'i çoktan geçti bu konuda :A Badem'i ağlatan herkesten razıyız :A

• Güldürdün
Cemal Can arkadaşının anlaştığı sponsorlar ve finalde yapılan kurgu ile kazandı yarışmayı hak etmediği halde. Bu sezonda kurguya kurban gitti.
Onu bunu bırak da dondurma yer misin…
Bu konuda katılmıyorum. Merve hiç bir zaman oy kullanan olmadı, kadının kendi oy potansiyeli Barış'ı da Gökhan'ı da döver. Kadın 2015'te babası yüzünden 1. Olamadı, hep aksilikler yaşadı. Hasanı ve Hilmicemi eledi. Barış ve Gökhan gibi looserlerin oyuna muhtaç değil ki.

Baktığımız zaman Nagihandan önde geliyor ama atış olarak hiç bir kadın Nagihana yetişemez.
Merve de 🎈…
Bayramdan önce de yoktun ama neyse hadi öyle olsun :A Bamyayı çok güzel şutladık ama bee :A
------

Ya birkaç oyunda önde geldi dediği de Gökhan Keser'e karşıdır anca :A 1356185 tane oyunda 3-5 kere önde gelse ne olur :A
Utku beyciğim küffar bir kez daha mağlup oldu, bu aslı astarı olmayan cümleleri bu mağlubiyetin hüznüne veriyorum. :A
Sude sultan ve Yağmur prensesim de bizimle beraber gelebilir mi yoldaşlarım..
ONLARA İSTEMEDİKLERİ KADAR DONDURMA ISMARLAYACAĞIZ…
------

Kardeşim kurgu diye twit attığını ima ettiğin hesap bile Barış'ı gömüyor be :A
Olsun genel olarak bir 🎈luğu var bu sezon. :A
Gelsinler kütük dostum, beraber dondurma yeriz prenseslerle... @Sherlock
Yeriz, yediririz…

İlk cümlesi doğru mu doğru. Gerisi beni ilgilendirmez. Reality'nin ön planda olduğu bir yarışmada performans çok iyi olsa da şampiyon olamıyorsun zaten.
Sorun şu ki. Senin dondurmacının reality'si de 0 performansı da 0
------

Ayı Hikmet tarihin en kudurtucu yarışmacısı kesinlikle Semih'i çoktan geçti bu konuda :A Badem'i ağlatan herkesten razıyız :A
Gerçekten kudurtma konusunda Hikmet'in eline kimse su dökemez. Adam çok başka bir boyutta bu konuda :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Onu bunu bırak da dondurma yer misin…

Merve de 🎈…

Utku beyciğim küffar bir kez daha mağlup oldu, bu aslı astarı olmayan cümleleri bu mağlubiyetin hüznüne veriyorum. :A

ONLARA İSTEMEDİKLERİ KADAR DONDURMA ISMARLAYACAĞIZ…

Olsun genel olarak bir 🎈luğu var bu sezon. :A

Yeriz, yediririz…
Onlara her şeyimiz feda olsun be kardeşim.. @MasacRE

Bu 5'li çok güçlü.. @Sherlock
3 erkeğe 2 kız olmaz. Nisa reisimi de istiyorum. Onun dondurması benden... @Sherlock
Güzel Survivor yarışmacıları toplanmış, Aleyna sultanım da olsun o zaman…

images