Emre Ozansoy
Moderatör
Seviyesizliğe bak. 😱Gündemin 1. sırasının güzelliğine bakar mısınız@xemrexxx @Emre Ozansoy @Angelica @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 @DR @The_Erinch @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 117184
Seviyesizliğe bak. 😱Gündemin 1. sırasının güzelliğine bakar mısınız@xemrexxx @Emre Ozansoy @Angelica @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 @DR @The_Erinch @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 117184
Sırada Evrim Hikmet parviz Nisa varBazen iyi şeylerde oluyor bedarısı Nisa'nın başına umarım
![]()
Daha önce de yazdım. Performans olarak bakınca tabii ki Sude'nin elenmesi daha çok işimize gelir ama o adamı ekranda görmek midemi bulandırıyor benim. O yüzden ne olursa olsun en çok gitmesini istediğim kişi gittiği için mutluyum.
Mert paraları basmıştır![]()
Ahahaha Sude sultanım için havalimanında sabahladım bile.. Elenseydi intihar ederdim..Yaptın mı lan bunu Hainli Fedai... @Sherlock
Son 89 oyunda 7 galibiyet almış kalması mucizeydi onunÇOK GÜÇLÜYÜZ ÇOK, DONDURMA REİSİ EVİNE YOLLADIK KORKMALISINIZ… @Maskeli Fedai
89 yıldır atışlar var oyunların sonunda Survivor’da, ne yapalım dondurma reis için sistemi mi değiştirelim?Koşamıyor muydu? Parkuru herkesten önce geliyordu ama sürekli onun yapamadığı atışları koydukları için kazanmıyordu oyunları.
LAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN
Sayın Gs'li dostum yine kudurtucu modunu açtı..ÇOK GÜÇLÜYÜZ ÇOK, DONDURMA REİSİ EVİNE YOLLADIK KORKMALISINIZ… @Maskeli Fedai
@The_Erinch gönüllülere geçtiği için öyle diyor. Gönüllüler açısından düşününce kayıp olduğu doğru zaten ama Nisa reisimin yüzündeki gülümseme her şeye değer3 te 0 4 te 0 yapıyordu be gitti kurtulduk![]()
Önde geldiği bir anı göster forumu bırakırımKoşamıyor muydu? Parkuru herkesten önce geliyordu ama sürekli onun yapamadığı atışları koydukları için kazanmıyordu oyunları.
SAYIN GS’Lİ DOSTUM DONDURMA YER MİYİZ…Sayın Gs'li dostum yine kudurtucu modunu açtı..
Barış'ın yokluğa yada sürgüne gittiği gün oynanan oyuna yada atışa bak, bir de Barış'ın olduğu günkü parkura ve atışa. Acun Medya iyi kullandı Barış'ı, şimdi de güzel kurgu ile gönderdiler.89 yıldır atışlar var oyunların sonunda Survivor’da, ne yapalım dondurma reis için sistemi mi değiştirelim?Ayrıca önde falan gelmiyordu, bırak şimdi.
![]()
laaa olm sen hangi takımı tutuyorsun bee adammmm3 te 0 4 te 0 yapıyordu be gitti kurtulduk![]()
KUDURTUCU GS’Lİ DOSTUM…Önde geldiği bir anı göster forumu bırakırım![]()
Sakatlık sonrasında oyunu bıraktığı gün ve birkaç oyunda önde gelmişti. Bakabilirsin.Önde geldiği bir anı göster forumu bırakırım![]()
Biz bu adamla başka bir program mı izliyoruz acabaKoşamıyor muydu? Parkuru herkesten önce geliyordu ama sürekli onun yapamadığı atışları koydukları için kazanmıyordu oyunları.
Şimdi onların dünyasını bilemem ..Herkese Yavrusu Aslan gelirmiş