Ay hadi inşallah
Ay hadi inşallah
Marış ın elenme ihtimali daha çok mutluluk veriyorYok yok Sude gitti başka bir ihtimal düşünülemez![]()
Çok beklersin.Neyse marış gidince seçme avantajı ünlülere geçer kazanırız![]()
Bu hesap da yazıyorsa ciddi ciddi umutlanmaya başladım hadi bakalım inşallah gerçekleşir bu
Garanti sayımızın gitmesi bir yandan üzse de en nefret ettiğim yarışmacının yüzünü bir daha görmeyecek olmak her şeye değerMarış ın elenme ihtimali daha çok mutluluk veriyor![]()
Macun abim tuşlara basıyor haftaya Evrim gider bu durumda bence bu hafta marış elenirseBu hesap da yazıyorsa ciddi ciddi umutlanmaya başladım hadi bakalım inşallah gerçekleşir bu![]()
Ogeday-Nagihan finali bekliyorumSema & Nagi kaslı ablalarım şov yapıyor beresmen final koltuğu görüyorum
![]()
👊👊👊💪💪💯 @Maskeli Fedai @MasacRE @Angelica @Emre Ozansoy @Sherlock @The_Erinch @serhatt @12.Adam @Alos
Parviz ve Atahan oyuna girerse 5 e 3 erkek olacak kaos çıkar Hikmet izşn almadan seçme yaparGaranti sayımızın gitmesi bir yandan üzse de en nefret ettiğim yarışmacının yüzünü bir daha görmeyecek olmak her şeye değer![]()
Çok beklersin bu akşam barış giderse bu kadınlar Ogedayı ademi de elerOgeday-Nagihan finali bekliyorum![]()
Parviz haftaya yolcuParviz ve Atahan oyuna girerse 5 e 3 erkek olacak kaos çıkar Hikmet izşn almadan seçme yapar![]()
Adem kolay lokma da Ogeday'ı eleyemezlerÇok beklersin bu akşam barış giderse bu kadınlar Ogedayı ademi de eler![]()
Nisa ve Evrim potaya giree 3.dok kaybedilirae anca parviz aday olurParviz haftaya yolcu
------
Adem kolay lokma da Ogeday'ı eleyemezler![]()
Barış gitsin yarın +2 sayı garantiVallahi bize birtek Sudenin gitmesi yarar.
Evrim giderse ünlüler düşünsün.