Doğru en azından sayı alıyor Evo..
Bugün 2 kritik sayı aldı kadınlarda.
Barışda oda yok. Sms ile duruyor aylardır.
iki günde 7 oyun almıştı abi
------
Barışta alıyor![]()
Son mesaj bence nokta koyar bu işe
Doğru en azından sayı alıyor Evo..
Bugün 2 kritik sayı aldı kadınlarda.
Barışda oda yok. Sms ile duruyor aylardır.
iki günde 7 oyun almıştı abi
------
Barışta alıyor![]()
Son mesaj bence nokta koyar bu işe
Son mesaj bence nokta koyar bu işe![]()
Geçen sene mi?iki günde 7 oyun almıştı abi
------
Barışta alıyor![]()
Evet ben de göğe yükselicemYükselecek göreceksin hıh .ss
Benden hiçbir zaman kurtulamayacağın gerçeği.Keşke serkay ve Atakan birleşip @serhatt ı zıplatsaydı 6 yıl önce kurtulurduk kuduruk tan😂😂
![]()
@747.74766 on Instagram: "Avatarın zıplatdığı dönemler Survivor 2016. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #cobrapərviz #cobraparviz #parvizabdullayev #pərvizabdullayev #survivor #yunusemreözden #yunusemre
1,130 likes, 14 comments - 747.74766 on April 28, 2022: "Avatarın zıplatdığı dönemler Survivor 2016. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #cobrapərviz #cobraparviz #parvizabdullayev #pərvizabdullayev #survivor #yunusemreözden #yunusemre #yeöfc...www.instagram.com
Geçen sene mi?
Evet ben de göğe yükselicem![]()
Aaa sen gir de senden kurtulalım ayol.
Anne olarak kızına tabii ki özlem duyacak ne var bunda![]()
Barış da evlat olarak yaşadıklarını anlatabilir, ne var onda.![]()
Geçen sene mi?
Benden hiçbir zaman kurtulamayacağın gerçeği.![]()
Demet ablam konuları bağlama konusunda benimle yarışıyorDaha bir kaç hafta önce yapmıştı modunu düşürdüler abi
------
Yükselde kurtulalım senden be![]()
İkiniz de boş yapmakta nirvanaya ulaşmış insanlarsınız evet.Demet ablam konuları bağlama konusunda benimle yarışıyor
İzlerim sabah.Batuş soyundu gidiyor @serhatt kaçırdı sahneleri![]()
Hoşt atışma. .ss
Neredeydin şeker mı topladın bu saate kadarİkiniz de boş yapmakta nirvanaya ulaşmış insanlarsınız evet.![]()
Hayır beni topladılar, şeker bendim.Neredeydin şeker mı topladın bu saate kadar![]()
Bozuk o şeker bayatlamış.Sugar daddy'n @Forumdash değil mi senin o şeker yeter sana![]()
Ay kes artık boş boş konuşmayı.@serhatt ın sevdiği üçlülerden mi![]()