Hoştttt seni doğrar inş da dünyadan bir mikrop eksilir.İnş. Seni kılıçla doğrar diyorumve geceyi kapatıyorum
Hoştttt seni doğrar inş da dünyadan bir mikrop eksilir.İnş. Seni kılıçla doğrar diyorumve geceyi kapatıyorum
Halkımız tepkiyi koydu marışa![]()
@Angelica ve @Emre Ozansoy şok
![]()
![]()
Ahmet_Can on Instagram: "#hakanhatipoğlu #barismuratyagci icin #anket baslatti Fikrinizi yazin Lütfen ve oylayin #survivorpanorama"
872 likes, 100 comments - survivor_turk_can on April 30, 2022: "#hakanhatipoğlu #barismuratyagci icin #anket baslatti Fikrinizi yazin Lütfen ve oylayin #survivorpanorama".www.instagram.com
aman pırt yaşlılar ölsün be ne bayramlıcamBayramda bile durmuyon he yavrum sen bayramlaşmaya gitmezmisin be![]()
aman pırt yaşlılar ölsün be ne bayramlıcam![]()
Çekirge üstüne suçrasınAaa tövbe yarabbim nesi varmış yaşlıların bayram harçlığı toplarsın işte![]()
İnşAllah seninkini eler dicem de Ayşe elenir bu durumda benceÇekirge bugün potaya girecekmiş emre![]()
İnşAllah seninkini eler dicem de Ayşe elenir bu durumda bence![]()
Evrim fatih terim dedi sihirli sözcüğü söyledi 2020 de Ardahan senin barışı geçip 1.olmultu sms te fatih terimleEğer Nisa potaya giderse ben Evrim elenir diyorum![]()
Evrim fatih terim dedi sihirli sözcüğü söyledi 2020 de Ardahan senin barışı geçip 1.olmultu sms te fatih terimle![]()
Nisa sana naptı 😱Fatih Terim in Evrim için oy atacağını sanmıyorum ama atsa keşke eğer Nisa potaya girerse elenir işte![]()
Marış ı Evrim eleyecek tam bir QUEEN oldu bu sene
Marış ı Evrim eleyecek tam bir QUEEN oldu bu sene![]()