Ogedayla atakan un pozisyonlarını yorum yağmuruna tutuyordum be 😱 @MasacRELan etiketlemesene beni izlemediğim şey hakkında yorum mu bekliyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogedayla atakan un pozisyonlarını yorum yağmuruna tutuyordum be 😱 @MasacRELan etiketlemesene beni izlemediğim şey hakkında yorum mu bekliyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Senin attığın görseller sayesinde.Ogedayla atakan un pozisyonlarını yorum yağmuruna tutuyordum be 😱 @MasacRE
Sana günah.Bana değil.
![]()
2 erkek arasında geçse film günah olmazdı ama o ecünnü ile adam arasında geçiyor zamanına günah bence@serhatt , aman tanrım Didim.![]()
Rüyalarından bilirsinSenin attığın görseller sayesinde.Yoksa nerden bileyim pozisyonlarını.
![]()
Adamların karizması yeter.2 erkek arasında geçse film günah olmazdı ama o ecünnü ile adam arasında geçiyor zamanına günah bence
------
Rüyalarından bilirsin![]()
Ecünnü kim?2 erkek arasında geçse film günah olmazdı ama o ecünnü ile adam arasında geçiyor zamanına günah bence
------
Ay kes be kes gece gece kafa ütüleme!2 erkek arasında geçse film günah olmazdı ama o ecünnü ile adam arasında geçiyor zamanına günah bence
------
İnjar edemiyorsun amaAy kes be kes gece gece kafa ütüleme!
365 günün başrolü kadınEcünnü kim?![]()
Sorularıma neden değişik yanıtlar veriyorsun? Bundan haz mı alıyorsun?İnjar edemiyorsun ama
------
365 günün başrolü kadın![]()
Senden kaçarken olmasın.Hashtag e bak be negzel@MasacRE
------
@serhatt tan kaçarken batuş![]()
@MasacRE @Angelica @Alos @cookies @Maskeli Fedai @12.Adam Ekli dosyayı görüntüle 117090
Sorularıma neden değişik yanıtlar veriyorsun? Bundan haz mı alıyorsun?![]()
@MasacRE ye devrediyorum siziSenden kaçarken olmasın.![]()
Leş ecünnü. 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock ve @MEnes i sude nin sülalesini ve genlerini incelemek için konuya davet ediyorumLeş ecünnü. 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock ve @MEnes i sude nin sülalesini ve genlerini incelemek için konuya davet ediyorum
www.instagram.com
Ne mana be saçmaladın yine. .ss
Çirkin kelimesi bile hafif kalır buna.