Kem gözlere geldi o totoAnıl yerine Berkan gönüllülere geçmeliydi... Berkan performans birincisiydi ama sakatlığından beri çöküşte. Demek ki adamın bütün gücü totosundan geliyormuş![]()
Neyse 6 da 6 be bireyselde anılla Nagi eş olmalı
Kem gözlere geldi o totoAnıl yerine Berkan gönüllülere geçmeliydi... Berkan performans birincisiydi ama sakatlığından beri çöküşte. Demek ki adamın bütün gücü totosundan geliyormuş![]()
Ay kes be. .ssEvet 7-8 kocan var onların utancı bu![]()
Rekoru sen kırıcan tamamAy kes be. .ss
Hayatımda Se** kadar boş birini görmedim.Kabil gömüyor seninkiniAyyy çok eğlenceli
![]()
Ya bir oyun oynandı zaten ne dipte olacakOgesuya bak dipte 😱
------
Rekoru sen kırıcan tamam![]()
Ben de...Hayatımda Ba*** kadar boş birini görmedim.
Seda ile barış arasında %51 fark var beHayatımda Se** kadar boş birini görmedim.
Dondurma reis şimdi mağduriyet kasma konuşmasını yapacak hazır olun
Ağlamak için gözleri kızartıp gelmiş 😱Dondurma reis şimdi mağduriyet kasma konuşmasını yapacak hazır olun![]()
Ee performans sıfır ada hayatı sıfır ne yapsın adam bir yerlerden puan toplaması lazım sonuçtaAğlamak için gözleri kızartıp gelmiş 😱
2 sene sonra seninki haklı çıktıEe performans sıfır ada hayatı sıfır ne yapsın adam bir yerlerden puan toplaması lazım sonuçta![]()
Sana inat.Ogesuya bak dipte 😱
------
Rekoru sen kırıcan tamam![]()
İleride belgesel olacak hayatınSana inat.![]()
Ay etiket edip durma ya valla engelliycem seni.2 sene sonra seninki haklı çıktı
------
@serhatt konuya gel kız daha 45 dk var durmak yok mesaja devam
Nisa reisim her zaman haklıdır2 sene sonra seninki haklı çıktı
------
@serhatt konuya gel kız daha 45 dk var durmak yok mesaja devam
Sende çatlayacaksın.İleride belgesel olacak hayatın![]()
Ay etiket edip durma ya valla engelliycem seni.![]()
Bu cenabet ve kardeşi destek veriyor kurtulduk marış tanNisa reisim her zaman haklıdırReisimin tek hatası bu lafı dedikten sonra o şahısla sevgili olması oldu
![]()