Dışına bakıp karar verince @Çiğdem zillisi hayal kırıklığına uğrardı hepbelki içi iyidir adamın
mesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
![]()
Bir burda duymadığım kalmıştı sus emre.ss
Dışına bakıp karar verince @Çiğdem zillisi hayal kırıklığına uğrardı hepbelki içi iyidir adamın
mesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
![]()
Barış'a bamya diyenler kendisine baksın.mesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %![]()
Bir burda duymadığım kalmıştı sus emre.ss
Yakından görmeye gittiysen @serhatt ı da çağırsaydınBarış'a bamya diyenler kendisine baksın.Ekrandan güzel, yakından daha güzel.
![]()
Kime??Tamam işte @serhatt da bir tarafına imza attırırdı![]()
Yakından görmeye gittiysen @serhatt ı da çağırsaydın![]()
Zorla nişanlanırken sen
Kudur.Zorla nişanlanırken sen![]()
Aaa nerden buldun ayol bunu ben bile unutmuştum.
Rezilliklerin her yerdeAaa nerden buldun ayol bunu ben bile unutmuştum.![]()
Rezil sana benzer paçavra.
@Forumdash bunu beğendiğini söylemişti seni boşayıp bunu alsınRezil sana benzer paçavra.![]()
Nagihan'dan iyi@Forumdash bunu beğendiğini söylemişti seni boşayıp bunu alsın
![]()
for henry on Instagram: "Strong 💪🏻🥵 Reposted from @henryisgorg Shoulder Workout motivation for today 👏 #henrycavill #anyachalotra #freyaallan #joeybatey #manofsteel #batmanvsuperman #justiceleague #snydercut #zacksnydersjusticeleague #zacksnyder #t
893 likes, 21 comments - alwayshcavill on April 12, 2022: "Strong 💪🏻🥵 Reposted from @henryisgorg Shoulder Workout motivation for today 👏 #henrycavill #anyachalotra #freyaallan #joeybatey #manofsteel #batmanvsuperman #justiceleague #snydercut #zacksnydersjusticeleague #zacksnyder...www.instagram.com