Emre Ozansoy
Moderatör
Kaçıncı kez potaya çıkışı, SMS'i yoruldu onun.
Kaçıncı kez potaya çıkışı, SMS'i yoruldu onun.
Ayşecilee ve nisacılar destek olur potaya çıktığında seninkine İstanbul yolu gözükür, 2020 de ilk 2 ay Ardahan, Burak, Yasin i yene yene iyi gelmişti performansta bu sene çöktüKaçıncı kez potaya çıkışı, SMS'i yoruldu onun.İddialı isimler ile girdiğinde gelir Türkiye'ye.
![]()
Biz senin başını ezip göndeririz ayağını denk al.@Çiğdem gitti kalan 3 yılandan @serhatt @Dosi @Angelica dan hangisinin başını ezsek@MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 116840
@Çiğdem gitti kalan 3 yılandan @serhatt @Dosi @Angelica dan hangisinin başını ezsek@MasacRE @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 116840
Biz senin başını ezip göndeririz ayağını denk al.![]()
İki sinsirella gelmiş. SsAy sende taktın bize biliyon ben yaşlıyım sen dokunmadan ölür giderim
![]()
Adındır hoşt.İki sinsirella gelmiş. Ss
Sevmek varken niye dövsün kuş beyinli. .ss
Tam olarak nereni sevecek ki seninSevmek varken niye dövsün kuş beyinli. .ss
Bu kimseyi ilgilendirmez.Tam olarak nereni sevecek ki senin@Forumdash yaşlı olduğu için canlandıramamış kafasında az detay ver
![]()
Ağzına sağlık abla kapak yaptın şu mendebura.Sen çok edeplisin ya@serhatt
Bu kimseyi ilgilendirmez.Atakan ile benim aramda.
![]()
Kuz azıcık ilaydayı örnek alın survivora gitti koca buldu o yokluk içinde, hemi de şampiyon kocasıSen çok edeplisin ya@serhatt
Kuz azıcık ilaydayı örnek alın survivora gitti koca buldu o yokluk içinde, hemi de şampiyon kocası![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @The_Erinch @Forumdash @Alos
www.instagram.com
Aman koca da koca olsa. .ssKuz azıcık ilaydayı örnek alın survivora gitti koca buldu o yokluk içinde, hemi de şampiyon kocası![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @The_Erinch @Forumdash @Alos
www.instagram.com
He oldu başka isteğin![]()
Dışına bakıp karar verince @Çiğdem zillisi hayal kırıklığına uğrardı hepAman koca da koca olsa. .ss
Benim için tip her şeylerden önemli.Dışına bakıp karar verince @Çiğdem zillisi hayal kırıklığına uğrardı hepbelki içi iyidir adamın
mesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
![]()