Kas yığını olduğu için kendisinin gözyaşları da kurumuştur.Hikmet i ağlatan Nagi Queen @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @DarkLegenD i mezara gömer@dosimosi @Angelica @The_Erinch @serhatt @Alos @cookies Ekli dosyayı görüntüle 116822
Kas yığını olduğu için kendisinin gözyaşları da kurumuştur.Hikmet i ağlatan Nagi Queen @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @DarkLegenD i mezara gömer@dosimosi @Angelica @The_Erinch @serhatt @Alos @cookies Ekli dosyayı görüntüle 116822
Ona ödül olur bu.Koloni naparda yapsın haklı olamaz bunu anlamadıysan izleme git @serhatt la uyu![]()
Akıllı ecünnü aferin.Sen son 3 e bak
------
Aaaa erken reklam çıktı demek ki olay büyücek😱
------
Seda diskalifiye edilmeli atış yapamıyorum ayağına rakip takımı ortadan kaldırmaya kalkmış resmen 😱
![]()
YaverVivor 🛡️ on Instagram: "Seda'nın frizbilerine karşı Batuhan ve Atakan "ALLAHUEKBER" 😂😂😂😂 Barış fırsat bilip tekmeliyor dkdkkdkdkd ironi #survivor2022 #survivorallstar #survivor #batuhankaracakaya #nisabolukbasi #evrimkeklik #barışmuratyağcı #a
1,519 likes, 18 comments - yaverleronline on April 19, 2022: "Seda'nın frizbilerine karşı Batuhan ve Atakan "ALLAHUEKBER" 😂😂😂😂 Barış fırsat bilip tekmeliyor dkdkkdkdkd ironi #survivor2022 #survivorallstar #survivor #batuhankaracakaya #nisabolukbasi #evrimkeklik #barışmuratyağcı #avataratakan...www.instagram.com
@MasacRE @Sherlock @dosimosi @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Alos @serhatt @Angelica
Skandal resmen Nagi yarı finali garantiledi bu haksızlıkla1 ödül cezası geldi seninkine, keşke 10 ödül olsaydı.@xemrexxx
Haksızlık mı? Hak etti sonuna kadar.Skandal resmen Nagi yarı finali garantiledi bu haksızlıkla![]()
Yooı bir kere Hikmet in tartıştığı 15.kişi Hikmet sürekli korunuyor, 2.nisa dün analı bavulu küfür etti uyarı bile almadı bu durumda haklı olamaz macun anca nagiye oy kazandırırHaksızlık mı? Hak etti sonuna kadar.![]()
Acun mu söyledi bir yerde mi gördün?Acil durum konseyi varmış ve takımlarda değişiklik olacakmış perşembe.![]()
Acun söyledi reklam dönüşü.Acun mu söyledi bir yerde mi gördün?
Hem bu hafta kadın yarışmacı gitmesiyle hem de Berkan'ın dönüşüyle dengeye gelirdi tekrar durumlar aslında.Acun söyledi reklam dönüşü.
Acun söyledi reklam dönüşü.
55 e 45 bitti oylama sözde 60-40 ın üstü olmazsa karıştırmayacaktı macun. SsHem bu hafta kadın yarışmacı gitmesiyle hem de Berkan'ın dönüşüyle dengeye gelirdi tekrar durumlar aslında.
Takımlar benim yazdığım şekilde karışmalı...55 e 45 bitti oylama sözde 60-40 ın üstü olmazsa karıştırmayacaktı macun. Ss
Koloni dağılmalıTakımlar benim yazdığım şekilde karışmalı...
Nagi ablanın yanına atmıştım sanırım onları. Kaslarıyla döverek dağıtır onları ablanKoloni dağılmalı![]()
Karşılama bandomuzu hazırladık bekliyoruz...