Güçlü bir isimi çıkarın ve yarın akşam iftiracıya "bye bye" diyelim. Hadi Gönüllüler!![]()
O aday olursa sonuç ortada olur, Yağmur aday olursa kesin elenirO aday olursa da Gökhan gitsin. Onun aptallıkları yüzünden bu haldeyiz![]()
Bu kadar ağladığını hatırlamıyorum ben. Duygusuz zannediyordum.Kaybedince hep ağlıyor![]()
Sema atlet olmış, Seda lise bitirince evlenip çocuk yapmış, semanın gerisinde kalmayı kaldıramıyorBu kadar ağladığını hatırlamıyorum ben. Duygusuz zannediyordum.![]()
Performansı olmayan bir ismin özel hayatını yalan yanlış şekilde anlatıp gündemde olma çabasına izin vermemeli halk.
@Maskeli Fedai var gücüyle saldırıyor amaO aday olursa sonuç ortada olur, Yağmur aday olursa kesin elenir![]()
Ondan ortada yok
Seda da atlet değil miydi yaSema atlet olmış, Seda lise bitirince evlenip çocuk yapmış, semanın gerisinde kalmayı kaldıramıyorkardeş kardeşi kıskanırken @Maskeli Fedai işe yola çıkan @MasacRE ve @Sherlock a Allah akıl fikir versin
![]()
2 çocuk yapıp geri dönmüş ama başarısı yok galibaSeda da atlet değil miydi ya![]()
@Maskeli Fedai sakin ol artık tamam zirvedesiniz...Ondan ortada yok![]()
Ay dur Seda çöktü iki keyifle izleyelim bırak haini@Maskeli Fedai sakin ol artık tamam zirvedesiniz...
Yalan mı doğru mu sen bilemezsin bunu.Performansı olmayan bir ismin özel hayatını yalan yanlış şekilde anlatıp gündemde olma çabasına izin vermemeli halk.
Hain şimdi de Seda sultanım yanındayız diye tag açarAy dur Seda çöktü iki keyifle izleyelim bırak haini![]()
Eğer doğru olsaydı onlar Survivor'da anlatmak yerine gider polise, konsolosluğu anlatır şikayetçi olurdu ama.Yalan mı doğru mu sen bilemezsin bunu.
@serhatt la olan kasedini salıcam o tageYalan mı doğru mu sen bilemezsin bunu.
------
Hain şimdi de Seda sultanım yanındayız diye tag açar@Maskeli Fedai
YAPMAAA...Hay ben senin yapacağın işi s****** Hain Kütük...@Maskeli Fedai
Kes zırvayı be kepaze.@serhatt la olan kasedini salıcam o tage![]()
Atakanla Ogeday'ın elleşmesini konuşuyorlar iki dk dir tam senlik muhabbetKes zırvayı be kepaze.![]()
El kaldırdı diyor. Şikayetçi olsa ne olacak sanki. Bunun ceza verilecek bir tarafı mı var. Kadınları gece gündüz döven adamlar ceza almıyor bu ülkede.Eğer doğru olsaydı onlar Survivor'da anlatmak yerine gider polise, konsolosluğu anlatır şikayetçi olurdu ama.