Favori dizimi ilelebet savunmaya devam edeceğim, bugün de harika bir bölümle ekranlara geldik. Survivor'ı yok edeceğiz reytinglerde...Daha kan dondurucu çok az mesaj gördüm bu forumda... @MEnes
Neyden?18 gün geçti!!!
Favori dizimi ilelebet savunmaya devam edeceğim, bugün de harika bir bölümle ekranlara geldik. Survivor'ı yok edeceğiz reytinglerde...Daha kan dondurucu çok az mesaj gördüm bu forumda... @MEnes
Neyden?18 gün geçti!!!
bu kadar entrika fazla diyeceğim irlanda dizisi bizden daha feci entrika konusundaFavori dizimi ilelebet savunmaya devam edeceğim, bugün de harika bir bölümle ekranlara geldik. Survivor'ı yok edeceğiz reytinglerde...
Neyden?
1'indenFavori dizimi ilelebet savunmaya devam edeceğim, bugün de harika bir bölümle ekranlara geldik. Survivor'ı yok edeceğiz reytinglerde...
Neyden?
sen bir fair city nin 1.sezon 1.bölümünden hoşlanırsa aylık 29 euro versin 5 yaşındaki çocuğun entrika yapması öyle bir entrika ki enderi bile geçer @Sherlock @Forumdash biliyor @Forumdash1'inden
Eda Ece ve Şevval Sam'ı artık başka dizilerde görmek istiyorumSen de şu cümleyi dizinin senaryo ekibinden ayrıldığından beri kuruyorsun Bu dönemde sen 9464664 kez forumu bırakıp geri döndün ama Yasak Elma hala devam ediyor
Dizinin konusu değişince ayrıldım da o kadar önemli bir görevim yoktu zaten@batuhankaralar niye ayrıldın senaryo ekibinden
Kaç kişi yazıyordunuz olsun ya gene de var mıydın vardınEda Ece ve Şevval Sam'ı artık başka dizilerde görmek istiyorum
------
Dizinin konusu değişince ayrıldım da o kadar önemli bir görevim yoktu zaten
Hoooooop Kirpi...
Ee tarih verilmiş ne yazmasını bekliyordun??2 ay var neredeyse, konu başlığı şimdiki zaman olmuş. Yasak Elma bitiyor yazıp eninde sonunda bitecek nasılsa demek gibi bir şey.
13 Haziranda sınava gireceksin ve telefonda birisine haber verirken nasıl bir cümle kurarsın? Sınava giriyorum mu? Yoksa Sınava gireceğim mi? Tarih var diye şimdiki zaman mı oluyor?Ee tarih verilmiş ne yazmasını bekliyordun??
Dil bilgisinde şimdiki zaman kipi gelecek için de kullanılır13 Haziranda sınava gireceksin ve telefonda birisine haber verirken nasıl bir cümle kurarsın? Sınava giriyorum mu? Yoksa Sınava gireceğim mi? Tarih var diye şimdiki zaman mı oluyor?
Benimde bugün speaking sınavım var onlineDil bilgisinde şimdiki zaman kipi gelecek için de kullanılır
Umarım iyi geçer evet İngilizce de de var onlarBenimde bugün speaking sınavım var online