En zayıf halkaya çıktı ve yenildiİyi izle.
En zayıf halkaya çıktı ve yenildiİyi izle.
Olur böyle şeyler.En zayıf halkaya çıktı ve yenildi
Bu üçlüye dua etsin potaya girmezseOlur böyle şeyler.
Pirensesim şampiyonluklara layıkEkli dosyayı görüntüle 116781
Sonuna kadar senciyiz prensesim.. Loser patatesler ve antilerin kuduruyor.. @MasacRE @Sherlock @Emre Ozansoy @xemrexxx
Reisim yokluk adasında bile sanat icra ediyor... @Sherlock
Macun ayrımcılık yapmış nisaya boya vermiş. Ss
Yağmur'un potaya gireceğine dair bilgi mi verildi. Niye daha potaya girmeden kudurdu bu insanlarAğla
------
Aaaa @Maskeli Fedai yüzlerxe bot hesapla sahnede 😱 @Sherlock @MasacRE
x.com
mobile.twitter.com
Gökhan için de yağmur için de tt var şu anYağmur'un potaya gireceğine dair bilgi mi verildi. Niye daha potaya girmeden kudurdu bu insanlar
Diğerlerine boya verse ne olacaktı sanki. Boyayı yerdi onlar ancak başka da bir amaçla kullanamazlardıMacun ayrımcılık yapmış nisaya boya vermiş. Ss
Bugün Yağmur çıkmazsa Berkan ile Anıl 4946464664. kez şampiyonluğa veda ederlerGökhan için de yağmur için de tt var şu an
Son 8 e veda ederler yağmur çıkmazsaDiğerlerine boya verse ne olacaktı sanki. Boyayı yerdi onlar ancak başka da bir amaçla kullanamazlardı
------
Bugün Yağmur çıkmazsa Berkan ile Anıl 4946464664. kez şampiyonluğa veda ederler
Dönme hızına @Maskeli Fedai bile yetişemez reis helal olsun, bu konuda bir dünya markasısın @xemrexxxEgoday bu sayıyı dün alsa sevinirdim ama bugün maalesef.
Adadaki röportajı beni üzdü. Yoksa desteklemeye devam ederim.Dönme hızına @Maskeli Fedai bile yetişemez reis helal olsun, bu konuda bir dünya markasısın @xemrexxx
Nisa reisimi destekleyecek tabii ki, senin dondurmacıyı mı destekleyecektiAdadaki röportajı beni üzdü. Yoksa desteklemeye devam ederim.
Yazdığın kişinin aklı hala daha şampiyonumdayken onu desteklemesi saçma.Nisa reisimi destekleyecek tabii ki, senin dondurmacıyı mı destekleyecekti
Dondurmacının rezilliğini yüzüne vurdu diye aklı onda mı olmuş oluyorYazdığın kişinin aklı hala daha Barış'tayken onu desteklemesi saçma.
Yedek bozuntusu ve Sude'yi teselli edince kıskançlık krizine girdi diye yorumladım ben.Dondurmacının rezilliğini yüzüne vurdu diye aklı onda mı olmuş oluyor
Yaptığı şovu patlattı reisim Bugün de ağlayarak şov yapacak dondurmacı rezilYedek bozuntusu ve Sude'yi teselli edince kıskançlık krizine girdi diye yorumladım ben.
2 de 0 seninkiYedek bozuntusu ve Sude'yi teselli edince kıskançlık krizine girdi diye yorumladım ben.