Totomla ben güleriz bu dediğine bir de kargalar.Kadın olarak da erkek olarak da senden iyi kudur
Totomla ben güleriz bu dediğine bir de kargalar.Kadın olarak da erkek olarak da senden iyi kudur
Yakında Turabi yi de tutmadım der bu @MasacREBen Hakan'ı hiç tutmadım
O leş herif böyle yapa yapa kendini ve grubunu da bitirdi zaten. Koloninin ekmeğine göz göre göre yağ sürdü..Kesinlikle öyle kütük dostum. Zaten yarın Hikmet dokunulmaz olmasın, Gökhan yine gider onu yazar. O kadar da aptal ve takıntılı bir adam çünkü.
La ben cidden Hakan'ı hiç desteklemedim. Turabi ile Hakan kavgalıydı onun neyini destekliyeyim
Gökhan da elenebilirNisa aday
Yağmur ya da parviz aday olmazsa 3 kızdan 1i elenir
Hakan reisimizin striptizci Turabi'yi denize döktüğü zamanlar yaşadığımız sevinci neşeyi coşkuyu nasıl unutursun Hainli Fedai... @Sherlock @xemrexxx
O zaman Evrim elenir@Çiğdem @dosimosi @serhatt @Angelica lobisi var arkasında tek vücut
------
Zafer pozu ile geceyi noktalayalım
Ekli dosyayı görüntüle 116777
O paçoza sümüğümü bile atmam.@Çiğdem @dosimosi @serhatt @Angelica lobisi var arkasında tek vücut
------
Zafer pozu ile geceyi noktalayalım
Ekli dosyayı görüntüle 116777
Sonuçta karşısında 3 kadın aday var yani kadın desteklemezsinO paçoza sümüğümü bile atmam.
Zamanında ünlüleri çok pert ettiğimiz için normal bu sonuç
Kolayı var hiçbirini desteklemem olur biter.Sonuçta karşısında 3 kadın aday var yani kadın desteklemezsin
Mert - sercan - aşkım - Bora yı herkes pert ederdiZamanında ünlüleri çok pert ettiğimiz için normal bu sonuç
Kolayı var hiçbirini desteklemem olur biter.