Hiko mu?Yüzdesi Atakan'ın üstünde, şaşırılacak bir şey yok
Hiko mu?Yüzdesi Atakan'ın üstünde, şaşırılacak bir şey yok
Tekrar üstünü çıkarması iyi oldu
Canım yoldaşım 😳Kütük dostuma 🌹demek suç mu kardeşim..
Büyücü 👿👿👿Nisa reisim sayesinde gönüllüler geri dönüş yapmış bak gördün mü @xemrexxx
Biz çok güçlüyüz.. 😳😳Tekrar üstünü çıkarması iyi oldu
------
Canım yoldaşım 😳
7-6 oldu saç örmeye devam reisimBüyücü 👿👿👿
Reisim oyun kazanmıyorken bile çok güçlü...Nisa reisim ünlüleri bitirdi.. @MasacRE
Cayır cayır yanmalı Nisa büyü yapıyor 😱 @serhatt imam hatip mezunu olarak oku üfle düzElmezse ver odunu yansın çekya cadolozu7-6 oldu saç örmeye devam reisim
Nisa reisim ünlüleri bitirdi.. @MasacRE
Reisim, vudu büyüsü yaptı, iflah olmazlar...Reisim oyun kazanmıyorken bile çok güçlü...
Seni yakacağım ilk.Cayır cayır yanmalı Nisa büyü yapıyor 😱 @serhatt imam hatip mezunu olarak oku üfle düzElmezse ver odunu yansın çekya cadolozu
Ecünnüler seni yok eder anındaSeni yakacağım ilk.
Totomla gülerim bu lafa hoşt.Resmen büyücülük 😱 Rtük göreve 😱 @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @dosimosi @Angelica @Forumdash @Alos @BARON男爵 @Yakamoz-Asi @12.Adam 7-1 den 7-6 oldu büyü tuttu 😱
------
Ecünnüler seni yok eder anında
Sude o kadar uğraştı durdu 4 puan kazandı. Nisa reisim oturduğu yerden 5 puan kazandırdı takımına @Sherlock @Maskeli Fedai @12.AdamResmen büyücülük 😱 Rtük göreve 😱 @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @dosimosi @Angelica @Forumdash @Alos @BARON男爵 @Yakamoz-Asi @12.Adam 7-1 den 7-6 oldu büyü tuttu 😱
------
Reisime bir kez daha aşık oldum.. @MasacREResmen büyücülük 😱 Rtük göreve 😱 @The_Erinch @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @dosimosi @Angelica @Forumdash @Alos @BARON男爵 @Yakamoz-Asi @12.Adam 7-1 den 7-6 oldu büyü tuttu 😱
------
Çok büyüksün reisim...Reisime bir kez daha aşık oldum.. @MasacRE
Sude o kadar uğraştı durdu 4 puan kazandı. Nisa reisim oturduğu yerden 5 puan kazandırdı takımına @Sherlock @Maskeli Fedai @12.Adam
@serhatt büyülerle heriflerini almış nisaReisime bir kez daha aşık oldum.. @MasacRE
Sude o kadar uğraştı durdu 4 puan kazandı. Nisa reisim oturduğu yerden 5 puan kazandırdı takımına @Sherlock @Maskeli Fedai @12.Adam
Reisime bir kez daha aşık oldum.. @MasacRE
Reisim bambaşka ya minyonum benim.. 😍Çok büyüksün reisim...