Twitter ın var mı?İyi bari en azından Ogeday garanti sayısını yendi teselli olarak
Twitter ın var mı?İyi bari en azından Ogeday garanti sayısını yendi teselli olarak
2 sene oldu reisim hala atışlarını geliştiremedi maalesef...
Bu loserler reisime de uğursuzluk getirdi..2 sene oldu reisim hala atışlarını geliştiremedi maalesef...
Garanti sayı olma yolunda2 sene oldu reisim hala atışlarını geliştiremedi maalesef...
Twitter ın var mı?
Sonradan katılan sensin kütük... 2020'de Aycan'ı destekledin kız kolsuz oldu, şimdi reisimi destekliyorsun onu da kolsuz yaptın... @SherlockBu loserler reisime de uğursuzluk getirdi..
Oradan sansürsüz cilveleşirdik, @Sherlock un var mesela ama pek oralı olmuyor.Mesajıma bile her zamanki gibi bakmadı.,,
Evrim, Ayşe ve Yağmur varken reisim garanti sayı olmazGaranti sayı olma yolunda
Ayşe dışında diğer ikisiyle farkı çok azEvrim, Ayşe ve Yağmur varken reisim garanti sayı olmaz
Ben Gökhan, Ayşe ve Evrim'i kastettim..
------
Sonradan katılan sensin kütük... 2020'de Aycan'ı destekledin kız kolsuz oldu, şimdi reisimi destekliyorsun onu da kolsuz yaptın... @Sherlock
Hadi oradan onlar mı senin reisinBen Gökhan, Ayşe ve Evrim'i kastettim..
Sen de whatsaap tan ulaşırsın...@Sherlock bizim mesajlarımıza da bakmaz. O da öyle g** bir insan...
Bu kütük de nerede loser var onları destekliyor, looserçeker mübarek. @Maskeli FedaiHadi oradan onlar mı senin reisin
Yüzdesi Atakan'ın üstünde, şaşırılacak bir şey yok
Atakan yüzündenYüzdesi Atakan'ın üstünde, şaşırılacak bir şey yok