biri de kasıp kavuruyordu @xemrexxx nin dediğine göre onlar senin gibi gördükleri her erkeğe bayılıyorlarmişAdam İtalya'ları kasıp kavurdu siz evde pinekleyin işe yaramazlar ordusu. @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai
biri de kasıp kavuruyordu @xemrexxx nin dediğine göre onlar senin gibi gördükleri her erkeğe bayılıyorlarmişAdam İtalya'ları kasıp kavurdu siz evde pinekleyin işe yaramazlar ordusu. @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai
Kaliteli maldan anlıyorlar diyelim çatla.biri de kasıp kavuruyordu @xemrexxx nin dediğine göre onlar senin gibi gördükleri her erkeğe bayılıyorlarmiş
hormonları yönetiyor onları diyelimKaliteli maldan anlıyorlar diyelim çatla.
İyilere yöneltiyor ama aferin.hormonları yönetiyor onları diyelim
Sen de salınsan sana da yönelirlerİyilere yöneltiyor ama aferin.
E herhalde başka seçenekleri yok.Sen de salınsan sana da yönelirler
NapimAdam İtalya'ları kasıp kavurdu siz evde pinekleyin işe yaramazlar ordusu. @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai
Bir şey yapmıyorsun zaten evde otura otura pas tuttun hımbıl herif.
Desteğin için sağol canım, tez zamanda Burak hatasından döner inş.Hangi ecünnüsever bunu yaptı bilmiyorum ama tam mutluyken bu olmadı... Bu yolda beraberiz! @serhatt
O güzel günü bekliyoruz, bir düzgün sevgili bulamadı gitti. 🤦♂️Desteğin için sağol canım, tez zamanda Burak hatasından döner inş.
Keşke hep bekar kalsa.O güzel günü bekliyoruz, bir düzgün sevgili bulamadı gitti. 🤦♂️
Öylesi cidden daha hayırlı...Keşke hep bekar kalsa.
Kesinlikle canım, kimseler dokunmasın parlağımıza.Öylesi cidden daha hayırlı...
Şu herifi atıp durma önümüze be 🤮Adam İtalya'ları kasıp kavurdu siz evde pinekleyin işe yaramazlar ordusu. @xemrexxx @Forumdash @MasacRE @Maskeli Fedai
Kimi atayım? Hayatında böyle yakışıklı gördün mü acaba.Şu herifi atıp durma önümüze be 🤮
Hiç dışarıya bakmaya bile gerek yok, aynaya baksam bundan yakışıklısını görürümKimi atayım? Hayatında böyle yakışıklı gördün mü acaba.
Aynada bu adamın başka resmi yapışık olmalı.Hiç dışarıya bakmaya bile gerek yok, aynaya baksam bundan yakışıklısını görürüm
Bu herifin resmi benim evimin kapısının önünden bile geçemezAynada bu adamın başka resmi yapışık olmalı.
Evin başını yesin be. Sen git o pis ecünnülerin askeri ol.Bu herifin resmi benim evimin kapısının önünden bile geçemez