Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

:AKeyifsiz bir yarış oldu sabah sabah alarm kurduğumuza değmedi. :A

Haftanın kazanan takımı kesinlikle McLaren. Ricciardo'nun anavatanı için takım çok iyi hazırlanmış. Bu kadar hızlı bir toparlanma kesinlikle beklemiyordum.

Red Bull'un bu sezon işi çok zor. 3 yarışta toplam 3 arıza, rezalet. Gidişat Leclerc ve Ferrari'nin rahat bir zaferini gösteriyor. Mercedes ise Red Bull'un tam tersi ilk ikiye göre yavaşlar ama araç çok stabil. Şu ana kadar hiç fire vermediler. Eğer sorunlarını çözerlerse bir anda Ferrari'ye rakip olabilirler maalesef...

Albon'un sondan başlayıp puan alışı önemli bir başarı öyküsüydü. Latifi'nin kaza yapmamayı başarması da. :A

Aston Martin bu sene rezalet gözüküyor her yönden. Vettel'i tutmalarına imkan yok bu şartlarda...

Haas çok kötü strateji yaparak üzdü... Bu hafta zaten genel anlamda vasatlardı ama iyi stratejiyle puan kapabilirlerdi...
Bak gördün mü ? Kicktipp te tahmin açsan kazanabilirdik... :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
@BARON男爵 MotoGP izliyor musun? Enea Bastianini bu sezonun sürprizi olacak kesinlikle :Z
Evet izledim bu sene enteresan bir şekilde gidiyor adam 2021 Ducati ile 2 yarış kazandı, ben Bagnai'dan çok bekliyordum bu sene adam benim favori pilotum oldu ama çok kötü başladı diğer yandan bu gece Marquez yine harikalar yaratmaya devam ediyor bunu diğerlerinin yapması imkansız.

Hayırlı olsun, erkenden açıklamaları iyi oldu. Gereksiz sorular pilotların kafasını kurcalamayacak. Rahatça bu sezonki şampiyonluğa odaklanabilecekler. Red Bull da Perez ile benzer stratejiyi yapar umarım.

Leclerc ve Sainz'ı seviyorum ama inşallah 2025'te o koltuklardan birini Mick alır. Tabii kendisini çok geliştirmesi gerek. Kırmızılar için Schumacher görmek istiyoruz yeniden. :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Hayırlı olsun, erkenden açıklamaları iyi oldu. Gereksiz sorular pilotların kafasını kurcalamayacak. Rahatça bu sezonki şampiyonluğa odaklanabilecekler. Red Bull da Perez ile benzer stratejiyi yapar umarım.

Leclerc ve Sainz'ı seviyorum ama inşallah 2025'te o koltuklardan birini Mick alır. Tabii kendisini çok geliştirmesi gerek. Kırmızılar için Schumacher görmek istiyoruz yeniden. :Z
Sainz yerine Efsanemizin oğlu olmasa Verso yu ister miydin? Çıkar çatışması olurdu muhtemelen. :A

Sainz ve Mick için üzgünüm ama maalesef 2024 yılında apar topar Ferrari'ye çökeceğiz...

images (18).jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yağmurlu bir seans olmasına rağmen kırmızı bayraklar sayesinde sıkıcı olmaya başladı galiba yağmur sadece yarış olduğu zamanlar daha heyecanlı bir hal alıyor.

Sainz bence çok sık hata yapmaya başladı artık Ferrari ona Leclerce yol ver dediği zaman hiç alınmasın.

Magnussen yine harikalar yaratıyor Haas ile P4 muhteşem bir sonuç.

Mercedes beni çok şaşırttı ama her imparatorluğun sonu gelir Mercin de geldi, araç 2009 Ferrari ve McLaren gibi.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
İlk 5 sıra, 5 farklı takım. :Z

Bu sezonki orta sıra rekabeti şahane olacak. Mercedes’in Q2’ye zar zor kalması güzel yağ erimesi gerçekleştirdi. :Z

Magnussen küllerinden doğdu resmen, Mazepin olsa şimdi Latifi ile son sıralarda çekişiyordu. :A

Kırmızı bayraklar bol olunca yağmurlu yarış çekilmez oluyor ya, sezonun en kötü sıralama turlarıydı herhalde.

Verstappen uçtu resmen, Red Bull motor sorununu çözmeyi başarırsa güzel bir Leclerc - Verstappen rekabeti izleriz sezonun geri kalanında. Sıralama turları performansı aldatıcı olabilir, uzun yarış temposunda görmek lazım Verstappen ve Red Bull'un performansını.

Sainz çok kötüydü, geçtiğimiz sene çok daha kötü bir araçla harikalar yaratıyordu. Bu sene araç çok daha iyi ancak performansı geçen seneki gibi değil en azından şimdilik, toparlamalı...

Vettel'in ilk 10 yapması sevindirici, özellikle de geçen haftaki felaketten sonra.

McLaren baya baya toparladı herhalde aracı, Mercedes'ten daha iyi gözüküyorlar şu an. :A Özellikle Ricciardo için sevindim.

Mercedes'ler Q2'de elendiler, araba cidden gitmiyor. Sorunlarını çözebileceklermiş gibi de gözükmüyor, şaşırtıcı derecede kötü bir performans gerçekten...

Latifi bildiğimiz gibi. :A