Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Alonso bu sene Alpine'den birinin kellesini alır. Adam harika tur atacakken araba patladı. Bu sezon böyle gitmez. Vettel balonu da harika gidiyor. Anca şovmenlik yapsın.

Getirin oradan tur başına 1,5 saniye fark atan Mercedes W11'i Hamilton abim şov yapacak. Leclerc yarın iki Red Bull'a karşı tek yarışıp galibiyet alırsa adam oldu sayar sezon sonuna kadar desteklerim.

• Güldürdün
Reactions: bazinga
@bazinga , kicktipp e bundan sonra latifi kaza yapar mı, yapmaz mı diye tahmin mi açsan. :A
Zevksiz bir yarışma olur, her hafta kaza yapacağı kesin. :A

Adam geçen seneki Mazepin’i aratıyor, üstelik kaç yıllık tecrübesi var. :A
------

Bu arada Q3’te son saniyelerde Hamilton daha son turunu bitirmemişti ama üst sıraları zorlayamayacağı kesin olduğu için Serhan abi sallamadı bile. Özlemişiz bu tabloyu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Zevksiz bir yarışma olur, her hafta kaza yapacağı kesin. :A

Adam geçen seneki Mazepin’i aratıyor, üstelik kaç yıllık tecrübesi var. :A
------

Bu arada Q3’te son saniyelerde Hamilton daha son turunu bitirmemişti ama üst sıraları zorlayamayacağı kesin olduğu için Serhan abi sallamadı bile. Özlemişiz bu tabloyu. :A
Sen de hoş geldin sayın admin. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Öldü bitti dedikleri adam 4. oldu.

20220328_122034.jpg

Ferrari ve Leclerc'in performansından çok Hamilton ve Vettel'in başına gelenler beni daha çok mutlu ediyor. İkisinin daha fazla rezil olduğu bir sezon olmasını diliyorum. Alonso'da bir yerde patlayacak ama zamanı kestiremiyorum. Paşam takımdan birinin kellesini alacaktır.

Ferrari ve Leclerc'in performansından çok Hamilton ve Vettel'in başına gelenler beni daha çok mutlu ediyor. İkisinin daha fazla rezil olduğu bir sezon olmasını diliyorum. Alonso'da bir yerde patlayacak ama zamanı kestiremiyorum. Paşam takımdan birinin kellesini alacaktır.
Ne istiyorsun kardeşim bu adamlardan, nedir bu efsane nefreti? :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
Keyifsiz bir yarış oldu sabah sabah alarm kurduğumuza değmedi. :A

Haftanın kazanan takımı kesinlikle McLaren. Ricciardo'nun anavatanı için takım çok iyi hazırlanmış. Bu kadar hızlı bir toparlanma kesinlikle beklemiyordum.

Red Bull'un bu sezon işi çok zor. 3 yarışta toplam 3 arıza, rezalet. Gidişat Leclerc ve Ferrari'nin rahat bir zaferini gösteriyor. Mercedes ise Red Bull'un tam tersi ilk ikiye göre yavaşlar ama araç çok stabil. Şu ana kadar hiç fire vermediler. Eğer sorunlarını çözerlerse bir anda Ferrari'ye rakip olabilirler maalesef...

Albon'un sondan başlayıp puan alışı önemli bir başarı öyküsüydü. Latifi'nin kaza yapmamayı başarması da. :A

Aston Martin bu sene rezalet gözüküyor her yönden. Vettel'i tutmalarına imkan yok bu şartlarda...

Haas çok kötü strateji yaparak üzdü... Bu hafta zaten genel anlamda vasatlardı ama iyi stratejiyle puan kapabilirlerdi...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam