Zevksiz bir yarışma olur, her hafta kaza yapacağı kesin.@bazinga , kicktipp e bundan sonra latifi kaza yapar mı, yapmaz mı diye tahmin mi açsan.
Sen de hoş geldin sayın admin.Zevksiz bir yarışma olur, her hafta kaza yapacağı kesin.
Adam geçen seneki Mazepin’i aratıyor, üstelik kaç yıllık tecrübesi var.
------
Bu arada Q3’te son saniyelerde Hamilton daha son turunu bitirmemişti ama üst sıraları zorlayamayacağı kesin olduğu için Serhan abi sallamadı bile. Özlemişiz bu tabloyu.
Hoşbulduk hoşbulduk.Sen de hoş geldin sayın admin.
Hamilton kaybetmeye başladığından beri seni bu konuda çok mutlu görüyorum sayın admin.Hoşbulduk hoşbulduk.
En azından bu konuda yüzümüz gülüyor çok şükür.Hamilton kaybetmeye başladığından beri seni bu konuda çok mutlu görüyorum sayın admin.
Başka konularda gülmüyor mu sayın admin, bu sefer de senin için yaktık.En azından bu konuda yüzümüz gülüyor çok şükür.
Bir dahakine de kendine de yak.Dibine dibine.Başka konularda gülmüyor mu sayın admin, bu sefer de senin için yaktık.
Ne istiyorsun kardeşim bu adamlardan, nedir bu efsane nefreti?Ferrari ve Leclerc'in performansından çok Hamilton ve Vettel'in başına gelenler beni daha çok mutlu ediyor. İkisinin daha fazla rezil olduğu bir sezon olmasını diliyorum. Alonso'da bir yerde patlayacak ama zamanı kestiremiyorum. Paşam takımdan birinin kellesini alacaktır.
Hamilton neyse de Vettel neyin efsanesi?Ne istiyorsun kardeşim bu adamlardan, nedir bu efsane nefreti?