Ayıp etti... Çağatay gibi bir daş bırakılır mı öyle...Yıldız, Çağatay'a güzel yaptı![]()
Doğan gibi zengin, karizmatik, kibar, efendi birisi bırakılır mıAyıp etti... Çağatay gibi bir daş bırakılır mı öyle...
Evet o da var.Doğan gibi zengin, karizmatik, kibar, efendi birisi bırakılır mı![]()
FingirdekEvet o da var.Ben olsam ikisini de aynı anda idare ederdim.
![]()
Fingir demeyi sever diyelimİnsansever diyelim.![]()
Haşa.Fingir demeyi sever diyelim![]()
Ben tek kişiye bağlı kalmak istemediğim için koca yok.
şu abuk dizi için kendini hırpalamaaaaaağğğ
Ben parası için çift oldum onunla, paralarımı aldım işim bitti o yüzden haklısın.Sen ve @serhatt tan mantıklı bu çift![]()
Kumru'm ne kadar doğru konuşmuş, "para avcısı"ndan başka bir şey değil Yıldız ve hala daha yüzü gülüyor. Ender de kurtulur bir şekilde.
Sen ve @serhatt tan mantıklı bu çift![]()
Para içindi filan diyip kendini aklama... Ne benle olabildin ne de başkasıyla yapabildin... Sen uyumsuz, huzursuz, azgın, açgöz, doymak bilmeyen bi kenar mahalle dilberisinBen parası için çift oldum onunla, paralarımı aldım işim bitti o yüzden haklısın.![]()
Ne açıdan doymuyorPara içindi filan diyip kendini aklama... Ne benle olabildin ne de başkasıyla yapabildin... Sen uyumsuz, huzursuz, azgın, açgöz, doymak bilmeyen bi kenar mahalle dilberisin![]()
Gözü neye açsaNe açıdan doymuyor![]()
Sen kendini kandır, senin paralarını çatır çatır yiyorum parlaklarla.Para içindi filan diyip kendini aklama... Ne benle olabildin ne de başkasıyla yapabildin... Sen uyumsuz, huzursuz, azgın, açgöz, doymak bilmeyen bi kenar mahalle dilberisin![]()
kim o parlak sadece 1ini gösterSen kendini kandır, senin paralarını çatır çatır yiyorum parlaklarla.![]()
Wp'den atarım istersen.kim o parlak sadece 1ini göster![]()