İyi bir başarı yüzdesi benceNiye 69![]()
Yoldaşımın devamını demesine fük izin vermiyor.İyi bir başarı yüzdesi bence![]()
Hainli Fedai reisimi destelemeye başladığından beri bitiğiz...
Bunların hepsi planlı yoldaşlarım.. Nisa reisimi bilerek tutuyorum..Evrim asla Nisa reisim olamaz
------
Uğursuz Fedai... @Maskeli Fedai
------
Aksine herkes deli konuşuyor konuş deli moduna girdi orada![]()
Bize böyle bir hainlik yapamazsın Hainli Fedai... @SherlockBunların hepsi planlı yoldaşlarım.. Nisa reisimi bilerek tutuyorum..
Sen dünya üzerinde en son güvenilecek insansın...Kütük dostuna güvenmiyor musun.. @Sherlock
Her zamanki haliBarış boş yaptı![]()
Etrafımdaki herkes senin kadar dürüst bir insan yok der halbuki..Sen dünya üzerinde en son güvenilecek insansın...
------
Her zamanki hali![]()
Sen dünya üzerinde en son güvenilecek insansın...
------
Her zamanki hali![]()
Tehdit mi ediyorsun para mı veriyorsun etrafına bilmiyorum ama senin için dürüst bir insan denmesi başka türlü mümkün değilEtrafımdaki herkes senin kadar dürüst bir insan yok der halbuki..
Evrim'in sürekli oylarını arttırmasından rahatsızım ama onun dışında da kimse söyleyemiyor bu lafları maalesef
dur Nagihan ablam Merve ye haddini bildiriyorTehdit mi ediyorsun para mı veriyorsun etrafına bilmiyorum ama senin için dürüst bir insan denmesi başka türlü mümkün değil
Evrim'in sürekli oylarını arttırmasından rahatsızım ama onun dışında da kimse söyleyemiyor bu lafları maalesef![]()
Bu kadın kudurdu iyice. Acun abim kendisine haddini bildirmeli...dur Nagihan ablam Merve ye haddini bildiriyor![]()
Acun bile çekinir ondan beBu kadın kudurdu iyice. Acun abim kendisine haddini bildirmeli...
Kütük dostuna vurmaya devam et hain Utku..Tehdit mi ediyorsun para mı veriyorsun etrafına bilmiyorum ama senin için dürüst bir insan denmesi başka türlü mümkün değil
Evrim'in sürekli oylarını arttırmasından rahatsızım ama onun dışında da kimse söyleyemiyor bu lafları maalesef![]()
Utkun aman nutkun tutulsunKütük dostuna vurmaya devam et hain Utku..
Nagi'miz nasıl da ayar veriyor millete..Utkun aman nutkun tutulsun![]()
Canım yoldaşım 😳😳😳Kütük dostuna vurmaya devam et hain Utku..
Acun abim kimseden çekinmezAcun bile çekinir ondan be![]()
Her zamanki haliNagi'miz nasıl da ayar veriyor millete..
SanmamCanım yoldaşım 😳😳😳
------
Acun abim kimseden çekinmez![]()