Kaliteli bir şarkıydı...
Bu BTS her yerde çıkmasa olmaz.
gözlerimiz dans show izledi en azındanBts 'yi görünce ben; Bir sal bizi be kardeşim. @Sherlock tan arak.
Dans showun alasını Doja Cat’ten bekliyorum. Kesin sahne alacaktır bu gece.gözlerimiz dans show izledi en azından
Doja'cımdan başka şeyler beklıyorumDans showun alasını Doja Cat’ten bekliyorum. Kesin sahne alacaktır bu gece.
Dans showun alasını Doja Cat’ten bekliyorum. Kesin sahne alacaktır bu gece.
Nasıl şeyler ? Mübarek gecede günaha sokmasaydın bizi 😂Doja'cımdan başka şeyler beklıyorum
Her klibinde giriyoruz günaha zatenNasıl şeyler ? Mübarek gecede günaha sokmasaydın bizi 😂
Merakla bekliyoruz. O değil de daha geçenlerde Sam Smith’in cinsel kimliğini bu kadar yansıtması garip geliyordu. Lil Nas X onun 10 katı falan...Doja'cımdan başka şeyler beklıyorum
Her klibinde giriyoruz günaha zaten
Sam Smith ile Lil Nas g.y mı ?Merakla bekliyoruz. O değil de daha geçenlerde Sam Smith’in cinsel kimliğini bu kadar yansıtması garip geliyordu. Lil Nas X onun 10 katı falan...
Sam'i ben garipsemedim ama açıkladıktan sonra kliplerinde de kendisini yansıtması itici yaptı kendisini Lil bence gay filan değil Projeymiş gibi geliyor banaMerakla bekliyoruz. O değil de daha geçenlerde Sam Smith’in cinsel kimliğini bu kadar yansıtması garip geliyordu. Lil Nas X onun 10 katı falan...
EVetSam Smith ile Lil Nas g.y mı ?
Yayın neden altyazılı değil? @dreamySam'i ben garipsemedim ama açıkladıktan sonra kliplerinde de kendisini yansıtması itici yaptı kendisini Lil bence gay filan değil Projeymiş gibi geliyor bana
------
EVet
CAnlı yayın oyuzden altyazılı değil yarın altyazılı tekrarını verirler de asıl neden tercuman tutmamiş powertvYayın neden altyazılı değil? @dreamy
Sorulması gereken soru bu aslında madem böyle bir yayın yapacaksın tutsana tercüman kafasız mısın?CAnlı yayın oyuzden altyazılı değil yarın altyazılı tekrarını verirler de asıl neden tercuman tutmamiş powertv
Yok ya albüm de net Olivia'nın bence.Olivia net en iyi çıkış yapan olur zaten. Yılın albümü kategorisinde Doja Cat de iddialı bir aday. Billie Eilish bence ödül alamaz ama akademi seviyor kendisini yine de emin olamadım.
------
Song of the Year: Bruno Mars, Silk Sonic - Leave The Door Open
Yılın en çok sevdiğim şarkılarındandı. Yine de drivers license veya MONTERO daha çok hak ediyordu bence...
Yılın şarkısı kime gitti?Yok ya albüm de net Olivia'nın bence.
Yılın şarkısı seçimi çok kötü... Driver License, Happier Than Ever, Bad Habits ya da en kötü Kiss Me More almalıydı.
Yılın şarkısı kime gitti?
Best New Artist: Olivia Rodrigo
Aksi düşünülemezdi.